Σε πλειστηριασμό τα στούντιο του ALPHA - Ακυρώνουν την εκπομπή γνωστής δημοσιογράφου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σε πλειστηριασμό τα στούντιο του ALPHA - Ακυρώνουν την εκπομπή γνωστής δημοσιογράφου

Χαμός γίνεται το τελευταίο διάστημα στα κανάλια, καθώς τελειώνουν οι εκπομπές της χειμερινής σεζόν και ετοιμάζονται να ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές. Παρόλα αυτά, δεν έχουν "κλείσει" όλοι τα πρόσωπα και τα προγράμματα που επιθυμούν και επικρατεί αναμπουμπούλα (δείτε εδώ ποιος τραγουδιστής αναλαμβάνει δική του εκπομπή με δύο γυναίκες).

Σύμφωνα, μάλιστα, με την εκπομπή Breakfast at Star και τον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα, έχει δημιουργηθεί θέμα με την πρωινή εκπομπή που θα παρουσίαζε το κανάλι του ALPHA η Νάνσυ Παραδεισανού. Η ίδια είχε έρθει σε επαφή με τους αρμόδιους και είχε πραγματοποιήσει συζητήσεις, όμως το σχέδιο τελικά ναυάγησε.

Τι συμβαίνει με τα στούντιο του ALPHA και την εκπομπή της Νάνσυς Παραδεισανού

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τα στούντιο στα οποία θα στηνόταν το πλατό της εκπομπής θα βγουν σε πλειστηριασμό στο τέλος του Ιουλίου, με αποτέλεσμα να πρέπει να αδειάσουν και να μην υπάρχει άμεσα διαθέσιμος χώρος, με το πρόβλημα να είναι τεχνικό.

«Υπήρξε μια σκέψη η εκπομπή να γίνει στα στούντιο του Φαλήρου, αλλά εγκαταλείφθηκε η ιδέα διότι οι παραγωγοί δεν έχουν χρόνο μετακόμισης. Την εκπομπή δεν ήταν να την παρουσιάσει μόνη της, αλλά με έναν άντρα. Η Νάνσυ έχει ενημερωθεί ότι η καλοκαιρινή εκπομπή δεν θα βγει στον αέρα, οπότε μετά επιστρέφει στον ΣΚΑΙ είτε στο πλευρό της Μαρίας Μπακοδήμου είτε της Φαίης Σκορδά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Τι θα συμβεί με τη Φαίη Σκορδά στο ΣΚΑΙ

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Φαίη Σκορδά σε δημόσια έξοδο της και της απέσπασαν δηλώσεις. Συγκεκριμένα, την ρώτησαν για το Πρωινό μας του ΣΚΑΙ και τις αλλαγές που έρχονται, όπως και πότε θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Η παρουσιάστρια δήλωσε πως ήταν μια δημιουργική χρονιά, αφού φέτος για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια βρέθηκε σε νέο κανάλι εκτός του ΑΝΤ1.

«Ήταν μία σεζόν πολύ δημιουργική. Όλα ήταν καινούρια για εμένα. Ήξερα βέβαια ότι χρειάζεται χρόνος. Είναι ένας αγώνας που έχει μια συγκεκριμένη διαδρομή, το γνώριζα εξ αρχής αλλά είμαι πολύ χαρούμενη γιατί τώρα πια μπορούμε να οραματιστούμε την επόμενη χρονιά», ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά την αλλαγή ώρας της εκπομπής της είπε: «Η αλήθεια είναι ότι το ξέρατε πριν από εμένα αυτό. Έγινε η συνάντηση, μου προτάθηκε και είμαι προς το παρόν θετική στο πως μπορεί να πραγματοποιηθεί».

Και συμπλήρωσε: «Την επόμενη εβδομάδα, φαντάζομαι το τοπίο θα έχει ξεκαθαρίσει. Εμένα μέλημά μου αυτή τη στιγμή είναι να γίνουν οι κουβέντες με το κανάλι, με τους ανθρώπους που είναι ήδη στην εκπομπή. Σαφώς θα ήθελα κάποιες αλλαγές, κάποιες προσθήκες. Θέλω όμως πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο για εκείνους που θέλουν να παραμείνουν» - δείτε ποιοι φεύγουν από την ομάδα της.