Παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά υπό άκρα μυστικότητα - Οι φωτογραφίες με το δαντελένιο νυφικό και τα λευκά γάντια στο πλευρό του γαμπρού

Δεν το είχε πάρει κανείς χαμπάρι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά υπό άκρα μυστικότητα - Οι φωτογραφίες με το δαντελένιο νυφικό και τα λευκά γάντια στο πλευρό του γαμπρού

Πολλοί είναι οι γάμοι που ανακοινώθηκαν σήμερα, Τρίτη 4/7, μετά την αποκάλυψη για το σύμφωνο συμβίωσης της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες), αλλά και το αποκλειστικό μας για πολυσυζητημένο τραγουδιστή που θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας με την καλή του να ράβει ήδη το νυφικό της (δείτε εδώ ποιοι είναι), ωστόσο τα ευχάριστα δεν έχουν τέλος.

Έγινε γνωστό πως εδώ και μερικές εβδομάδες μία αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστούσε και στο Τατουάζ παλαιότερα, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά με τον καλό της, στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης από όπου κατάγεται.

Ποια ηθοποιός παντρεύτηκε τον καλό της για δεύτερη φορά υπό άκρα μυστικότητα

Ο λόγος για την Τατιάνα Μελίδου, η οποία πραγματοποίησε τον θρησκευτικό γάμο, δύο χρόνια μετά τον πολιτικό, με τον Ιωάννη Μαμάρα. Κανείς δεν το είχε καταλάβει, όμως η ίδια είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από εκείνη την ημέρα, με το εντυπωσιακό δαντελένιο νυφικό και τα γάντια της στο πλευρό του γαμπρού. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί και ένα παιδί (δείτε το εδώ).

Τατιάνα Μελίδου Μαμάρας
Instagram / Τατιάνα Μελίδου

Ο πρώτος γάμος στο Παρίσι

Η Τατιάνα Μελίδου παντρεύτηκε επίσης τον Οκτώβριο του 2021 τον αγαπημένο της, Ιωάννη Μαμάρα, στο πανέμορφο Παρίσι, στην πόλη που έμενε τον τελευταίο καιρό η ηθοποιός μιας και έκανε το μεταπτυχιακό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Νίκης Κώτσου στη Real Life, οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από περίπου τρία χρόνια μέσω της κοινής τους φίλης και συγκατοίκησαν πολύ γρήγορα στο κέντρο της Αθήνας ενώ πριν καιρό ακόμη μια ηθοποιός της σειράς ντύθηκε νυφούλα.

Πρωταγωνίστρια του