«Σε όσους "ανάβουν" με το πόσο "προκλητική" είναι η εικόνα μιας μαμάς που θηλάζει...» - Νέο έντονο ξέσπασμα από την Τούνη μετά την κατακραυγή

Έκλεισε στόματα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Τούνη πριν προλάβει να απολαύσει το ταξίδι της στη Γαλλική Ριβιέρα, μόλις επέστρεψε στην Αθήνα ενημερώθηκε από τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, πως δέχθηκε βομβαρδισμό από αρνητικά σχόλια εξαιτίας ενός βίντεο που δημοσίευσε όπου θήλαζε δημόσια τον γιο της.

Φυσικά, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και έδωσε την απάντησή της σε όσους βρήκαν την ευκαιρία να την προσβάλουν (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε), ενώ δημιουργήθηκε και ένα κύμα υποστήριξης προς το πρόσωπό της από πολλές γυναίκες, διάσημες και μη, στα social media (δείτε την ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου).

Νέα πυρά από την Ιωάννα Τούνη μετά την κατακραυγή για τον δημόσιο θηλασμό του μπέμπη της

Παρόλα αυτά, είπε την τελευταία της λέξη με μία ανάρτηση που έκανε αργότερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της σε ένα εστιατόριο, αλλά ανεβάζοντας ξανά και το βίντεο με τον θηλασμό του μπέμπη της.

Μάλιστα έγραψε στη λεζάντα: «Για τον χαμό που έγινε με το βίντεο αυτό, να πω σε όσους προσβάλλονται ή «ανάβουν» με το πόσο «προκλητική» είναι η εικόνα μιας μαμάς που θηλάζει, να πάνε να ζητήσουν άμεσα βοήθεια. ΜΑΜΑΔΕΣ GO ON κανένα #shaming δεν είναι αποδεκτό στον δημόσιο θηλασμό!».

Όσα γράφτηκαν στο twitter

Για την ακρίβεια το βίντεο σχολιάστηκε στο Twitter με αρκετούς να κατακρίνουν την Ιωάννα Τούνη για έλλειψη διακριτικότητας ενώ αρκετοί ανέφεραν πως δεν υπήρχε λόγος να δείξει ολόκληρο το στήθος της δημόσια. Kάποιοι άλλοι υποστήριξαν την επιλογή της και χαρακτήρισαν υπερβολικές τις αρνητικές αντιδράσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο προσωπικός της λογαριασμός στο Tik Tok πήρε φωτιά από σχόλια και αντιδράσεις για εντελώς άλλο πράγμα όμως! Η γνωστή influencer έκανε ένα unboxing με τις αγορές της από πανάκριβους οίκους του Μονακό... Καταλάβατε τι συνέβη στα σχόλια...