Αγνώριστος 87 κιλά μείον & χωρίς το μουστάκι «σύμβολο» - Πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα ο Πρύτανης των Ημισκούμπρια

«Έκανα επέμβαση στο στομάχι...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το πρωί της Τετάρτης 5/7 στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, μίλησε ένα από τα μέλη του συγκροτήματος Ημισκούμπρια, γνωστός ως Πρύτανης, ο οποίος πλέον έχει αλλάξει εντελώς εμφάνιση, καθώς έχει χάσει συνολικά 87 κιλά, ενώ στο πρόσωπό του δεν υπάρχει πλέον το χαρακτηριστικό μουστάκι του.

Ο ίδιος, λοιπόν, εξήγησε με πιο τρόπο κατάφερε να αδυνατίσει, αποκαλύπτοντας πόσα κιλά ήταν όταν πήρε την απόφαση να αλλάξει τρόπο ζωής και πόσα κιλά είναι πλέον. Μάλιστα, μίλησε "ανοιχτά" και για τον λόγο που η μπάντα που αγαπήθηκε πολύ κατέληξε να διαλύεται.

Διαβάστε επίσης: Άβαφη με επιμελώς ατημέλητο μαλλί για ψώνια - Πως είναι και τι κάνει σήμερα η Έλενα Κατραβά (Μόνο στο Youweekly)

Πως είναι σήμερα ο Πρύτανης των Ημισκούμπρια

«Πρύτανης ήταν το παρατσούκλι που μου έδωσαν λόγω του τρόπου ομιλίας μου. Το είχα πριν ασχοληθώ με τη μουσική», είπε αρχικά και αποκάλυψε με τι ασχολείται σήμερα: «Ασχολούμαι με τα αρώματα από το 2012. Η τότε σύζυγός μου είχε κατάστημα και το ψάχναμε μαζί».

Για την εμφάνισή του δήλωσε: «Έχω αλλάξει εμφανισιακά και δεν καταλαβαίνουν όλοι ποιος είμαι όταν με βλέπουν στο μαγαζί. Έκανα επέμβαση στο στομάχι, είχα φτάσει 180 κιλά και τώρα είμαι στα 93. Έκανα την αλλαγή αυτή γιατί δεν άντεχα τον εαυτό μου».

Και στη συνέχεια ανέφερε για το συγκρότημα και τα υπόλοιπα μέλη: «Ως Ημισκούμπρια είχαμε ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, αλλά περισσότερο είχε ο Μιθριδάτης. Βγάλαμε χρήματα τότε, ήταν πολλά για τρία φτωχά παιδιά. Σε σύγκριση, όμως, με αυτά που έπαιρναν οι τραγουδιστές που εμφανίζονταν σε πίστες, ήταν τίποτα. Τα Ημισκούμπρια διαλύθηκαν γιατί υπήρξε ένας τσακωμός και είπαμε να κάνει ο καθένας αυτό που θέλει για να είναι καλά».

Διαβάστε επίσης: Έχουν περάσει 25 ολόκληρα χρόνια: Πως είναι σήμερα οι ηθοποιοί του Κωνσταντίνου και Ελένης (Βίντεο)