«Η Ελένη έκανε την πρώτη κίνηση...» - Η εξομολόγηση της Έλενας Παπαρίζου για το φιλί στο στόμα με την Φουρέιρα

Η στιγμή τους θα συζητιέται για πολύ καιρό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η Ελένη έκανε την πρώτη κίνηση...» - Η εξομολόγηση της Έλενας Παπαρίζου για το φιλί στο στόμα με την Φουρέιρα

Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο και το #Pame Paralia Project του Κοσμοράδιο 95,1 και μίλησε αναλυτικά για την καριέρα της, αλλά και για μερικά από τα πιο "καυτά" θέματα που απασχολούν το κοινό σχετικά με την ίδια.

Αφού απάντησε δηλαδή για την Eurovision εξηγώντας πως θα πήγαινε ξανά εάν της δινόταν η ευκαιρία και το κατάλληλο τραγούδι, αναφέρθηκε στα MAD VMA 2023 και στο φιλί που έδωσε με την Ελένη Φουρέιρα στο στόμα μετά την εμφάνισή τους (δείτε εδώ το βίντεο), ενώ μίλησε και για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Η αποκάλυψη της Έλενας Παπαρίζου για το φιλί στο στόμα με την Ελένη Φουρέιρα

«Πάρα πολύ απλά έγιναν τα πράγματα. Κάτι ονειρεύεσαι, σηκώνεις το τηλέφωνο, κάνεις την πρόταση, λες "ναι" ή "όχι", τώρα ή αργότερα. Η Ελένη είναι ένα τόσο ταλαντούχο πλάσμα, δεν σταματάει ποτέ τις πρόβες. Το φιλί ήταν εντελώς αυθόρμητο, η Ελένη έκανε την πρώτη κίνηση. Ήταν πολύ αληθινό», είπε χαρακτηριστικά η ίδια για την συνάδελφό της και την στιγμή τους στη σκηνή.

Διαβάστε επίσης: "Είμαστε διαφορετικοί..." - Σπάνια αποκαλυπτική συνέντευξη της Έλενας Παπαρίζου για τον σύζυγό της

Και έπειτα επισήμανε για τις πλαστικές: «Καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του στο κομμάτι των πλαστικών επεμβάσεων. Εγώ προσωπικά το έχω δηλώσει ότι έχω κάνει baby bottox. Εάν δεν έπαιζα στην τηλεόραση, ίσως να μην είχα κάνει κάτι, αλλά όσο να 'ναι τα πράγματα "πέφτουν". Οτιδήποτε κάνουμε, βέβαια, πρέπει να το σκεφτόμαστε πολύ πριν, να μην ξεκινάει η υπερβολή και να μην έχει τελειωμό».

«Είχα αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητα μου..»

Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε μια πολύ ειλικρινή συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Pride 98,6 και στον Τάσο Μπιμπισίδη με την ίδια να μιλάει πολύ ανοιχτά τόσο για τον εαυτό της, όσο και για ζητήματα, που αφορούν σε όλες τις κοινωνίες.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη της τραγουδίστριας είδαμε να προβάλλονται την Τετάρτη 22/3 στο Πρωινό μας με το πάνελ να παραδέχεται την στάση, που βλέπει τα πράγματα αλλά και το πως τοποθετείται.

Πιο αναλυτικά, η ίδια εξήγησε πως μεγάλωσε στη Σουηδία και έτσι είχε όλη τη στήριξη από μικρή, όσο πήγαινε στο σχολείο και μάλιστα δέχτηκε βοήθεια σε ζητήματα, που μπορεί να την προβλημάτισαν με τις σεξουαλικές της προτιμήσεις (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις της Παπαρίζου για το σύζυγό της).

«Πέρασα πρώτη φορά κατάθλιψη στα 13 μου. Έπαθα μια θρησκευτική αντίδραση, δεν ήξερα τι να πιστέψω. Συνεχίζω να είμαι κοντά στην εκκλησία, ο καθένας την εκκλησία του την κουβαλάει μέσα του. Έχω υπάρξει και βουδίστρια πιτσιρίκα. Στα 13 μου αναποδογύρισε ο κόσμος. Στο σχολείο άρχισε να με παρακολουθεί ψυχολόγος 2 φορές την εβδομάδα.

Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια. Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Ξέρουμε εμείς τι κάνει ένα στρέιτ ζευγάρι όταν κλείνουν οι πόρτες; Η κολλητή φίλη της αδελφής μου ήταν από τότε αρραβωνιασμένη με την φίλη της. Κι εγώ είχα αμφιβολίες στα 13 μου για την σεξουαλικότητα μου», εξομολογήθηκε η Έλενα Παπαρίζου.