«Αγάπη μου! Ντράπηκε ο γλυκούλης μου!» - Ξετρελάθηκε η Καινούργιου με την έκπληξη του βαφτισιμιού της στο πλατό του Super Κατερίνα

Τα τρυφερά λόγια και οι αγκαλιές

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Αγάπη μου! Ντράπηκε ο γλυκούλης μου!» - Ξετρελάθηκε η  Καινούργιου με την έκπληξη του βαφτισιμιού της στο πλατό του Super Κατερίνα

Ανάμεσα στα θέματα, που σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου την Πέμπτη 6/7 στο Super Κατερίνα και μάλιστα λίγο μετά την ένταση της με το Θάνο Τζήμερο, είχε τη χαρά να δει ξαφνικά στο πλατό το βαφτιστήρι της!

Αμέσως μετά τις διαφημίσεις το πλάνο άνοιξε με την παρουσιάστρια να κάθεται στη θέση της, αυτή τη φορά με το μικρό Βαγγέλη στην αγκαλιά της! Η ίδια ήταν πολύ τρυφερή μαζί του με τον αγοράκι να ντρέπεται μιας και δε συνηθίζει τέτοιες εμφανίσεις (δείτε εδώ τη συγκίνηση της Καινούργιου για το κομμάτι της μητρότητας).

Η εμφάνιση του βαφτισιμιού της Κατερίνας Καινούργιου στο πλατό του Alpha

Στη συνέχεια, η Καινούργιου - λίγο πριν τον αποχαιρετήσει - εξήγησε στους τηλεθεατές της, πως του έχε τεράστια αδυναμία και πως ήθελε να τον πάρει για λίγο από τα παρασκήνια, που βρισκόταν με τη γιαγιά του, Ρόζα!

«Θέλω να κάνω κι εγώ ένα παιδάκι»

Η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε την Τετάρτη 15/6 στον αέρα του Super Kατερίνα και μεταξύ των θεμάτων, που σχολίασε αναφέρθηκε σε ένα σημείο στην Τζένη Μπαλατσινού και στο ζήτημα τη μητρότητας, με αφορμή το 4ο παιδί που απέκτησε η ίδια.

Η παρουσιάστρια έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία της να γίνει μανούλα και για τον λόγο αυτό έχει προχωρήσει και στη διαδικασία συντήρησης ωαρίων. Έτσι λοιπόν, με την συζήτηση της εγκυμοσύνης και τη δυσκολία κάποιων γυναικών να τεκνοποιήσουν η Καινούργιου ''λύγισε'' στον αέρα της εκπομπής μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Θέλω να κάνω κι εγώ ένα παιδάκι και τώρα που μεγαλώνω αναρωτιέμαι αν πολλά είναι μάταια και αν καθόμαστε και στενοχωριόμαστε για βλακείες. Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου… Περνάει ο χρόνος, το αφήνεις…».