«Δεν μου πέφτει κανένας λόγος να...» - Η αποκάλυψη της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον χωρισμό Σχίζα & Παναγιώταρου

«Είδα συμπεριφορές του Μάριου μέσα στο παιχνίδι που...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν μου πέφτει κανένας λόγος να...» - Η αποκάλυψη της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον χωρισμό Σχίζα & Παναγιώταρου

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, συνάντησε την Ελευθερία Ελευθερίου, μήνες μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι (δείτε εδώ τι θα συμβεί απόψε) και η ίδια προχώρησε σε δηλώσεις για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στις φήμες που διέδωσε ο Τριαντάφυλλος για τη νέα της σχέση, ξεκαθάρισε την κατάσταση με τον Μάριο Πρίαμο μετά την απιστία του και όσα έζησαν στον Άγιο Δομίνικο, αποκάλυψε πως έχει βρεθεί σε σχέση με διάσημο που δεν γνώριζε κανείς, ενώ μίλησε και για τον χωρισμό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό: «Για τον Θεό! Ντροπή!» - Η απάντηση του Στάθη Σχίζα στο δημοσίευμα «θερμές αγκαλιές και παθιασμένα γλωσσόφιλα»

Η δήλωση της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον χωρισμό Σχίζα - Παναγιώταρου

«Με ποιον είμαι ερωτευμένη; Δεν ήξερα ότι είπε ο Τριαντάφυλλος ότι είμαι σε σχέση. Δεν ερωτεύομαι εύκολα, δεν κάνω σχέσεις εύκολα. Συγχωρώ, αλλά δεν ξεχνώ εύκολα. Είμαι ένας άνθρωπος που συγχωρώ, δέχομαι την απολογία του Μάριου, αλλά προφανώς και δεν ξεχνώ. Εγώ λειτουργώ με το συναίσθημα. Είδα συμπεριφορές του Μάριου μέσα στο παιχνίδι που εμένα δεν μου έκαναν. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα έμπαινα ξανά στο Survivor και δεν θα άλλαζα τίποτα απ’ όσα έκανα», είπε αρχικά.

Και σε άλλο σημείο δήλωσε: «Δεν μου πέφτει κανένας λόγος να μιλήσω για το χωρισμό του Στάθη και της Αλεξάνδρας. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό».

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, επισήμανε: «Παλιά είχα περάσει νευρική ανορεξία. Πρέπει να βρεις μόνος σου τη δύναμη για να ξεφύγεις από αυτή την κατάσταση».

Και κατέληξε: «Έχω υπάρξει σε σχέση με κάποιον διάσημο και το κρατήσαμε κρυφό».