Στο ίδιο ξενοδοχείο μπροστά από τον ίδιο καθρέφτη - Φουντώνουν οι φήμες: Σε σχέση με μοντέλο του OnlyFans γνωστός ποδοσφαιριστής;

Η φωτογραφία που τους "καίει"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στο ίδιο ξενοδοχείο μπροστά από τον ίδιο καθρέφτη - Φουντώνουν οι φήμες: Σε σχέση με μοντέλο του OnlyFans γνωστός ποδοσφαιριστής;

Κατά καιρούς έχουν αποκαλυφθεί πολλά διάσημα πρόσωπα τα οποία έχουν ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans και πωλούν φωτογραφίες με μέρη του σώματός τους στο διαδίκτυο, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Τζούλια Αλεξανδράτου (δείτε εδώ την περιουσία της).

Πρόσφατα, όμως, άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες πως μία επαγγελματίας παίκτρια βόλεϊ που διαθέτει προφίλ στην πλατφόρμα, βρίσκεται σε σχέση με γνωστό ποδοσφαιριστή. Δύο φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram προκάλεσαν εντυπώσεις και σχόλια, χωρίς κανείς από τους δύο ωστόσο να επιβεβαιώνει εάν είναι μαζί ή όχι.

Διαβάστε επίσης: "Έσκασε" εγκυμοσύνη "βόμβα" στην showbiz - Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής θα γίνει πατέρας για 2η φορά

Αυτός ο ποδοσφαιριστής φέρεται πως έχει σχέση με γνωστή από το OnlyFans

Τα νέα έρχονται από το εξωτερικό! Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο Βινίσιους Τζούνιορ, ο οποίος παίζει στην Ρεάλ Μαδρίτης, και για την Κέι Άλβες.

Βινίσιους Τζούνιορ
Instagram / @vinijr

Βρέθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο στο Σάο Πάολο και ανέβασαν φωτογραφία, ο καθένας τον εαυτό του, μπροστά από τον ολόσωμο καθρέφτη της ντουλάπας που διαθέτει το δωμάτιο και η μόνη διαφορά είναι ότι στην δική της εικόνα έλειπε η ομπρέλα και η βαλίτσα αξίας 2.500 λιρών που απεικονίζονται στη δική του.

Βινίσιους Τζούνιορ σχέση με παίκτρια βόλεϊ που έχει OnlyFans

Βινίσιους Τζούνιορ σχέση

Προφυλακιστέος ο Ντάνι Άλβες για σεξουαλική παρενόχληση

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής Ντάνι Άλβες κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση από νεαρή κοπέλα, καθώς υποστηρίζει πως εκείνος έβαλε το χέρι του μέσα από το εσώρουχό της χωρίς την θέλησή της σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στις 30 Δεκεμβρίου στη Βαρκελώνη.

Το πρωί της Παρασκευής 20/1, λοιπόν, ο 39χρονος συνελήφθη, ενώ μερικές ώρες αργότερα μεταφέρθηκε στο 15ο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την προσωρινή του κράτηση σε φυλακή και μάλιστα χωρίς εγγύηση.

«Θα ήθελα να αρνηθώ τα πάντα» είχε πει ο Άλβες μιλώντας για πρώτη φορά μετά την υπόθεση κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Y ahora Sonsoles» στο ισπανικό κανάλι Antena 3 πριν από μερικές ημέρες.

Ντάνι Άλβες

«Ναι, ήμουν σε αυτό το μέρος, με άλλους ανθρώπους, και το απολάμβανα. Και όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι μου αρέσει να χορεύω», συνέχισε. «Χόρευα και διασκέδαζα χωρίς να εισβάλλω στο χώρο των άλλων. Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η κυρία . Όχι, δεν έκανα αυτό που είπε».

Να σημειωθεί πως ο 39χρονος σταρ έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία Βραζιλιάνος, που έπαιξε σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου, όταν ήταν αρχηγός της «σελεσάο» στο ματς εναντίον του Καμερούν στο Μουντιάλ του Κατάρ. Κατέχει επίσης το ρεκόρ για τα περισσότερα τρόπαια καριέρας, συνολικά 43.

Διαβάστε επίσης: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον...» - Σοκάρει η Κατερίνα Τσάβαλου

Η νεαρή, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, δήλωσε στην κατάθεσή της πως ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής την πλησίασε και κάποια στιγμή της τράβηξε με δύναμη το χέρι και της το έβαλε στα γεννητικά του όργανα δυο φορές .

Μετά ο Ντάνι Άλβες της είπε να τον ακολουθήσει και την πήγε σε μια μικρή τουαλέτα. Η γυναίκα πήγε εκεί αλλά στην συνέχεια ήθελε να φύγει, με τον 39χρονο σύμφωνα με τα λεγόμενά της να την εμποδίζει κλείνοντας την πόρτα.

Ο Βραζιλιάνος έγινε ακόμα πιο επιθετικός, μιας και έκατσε στην τουαλέτα και σήκωσε το φόρεμα της, αναγκάζοντάς την να κάτσει πάνω του λέγοντας πως είναι η μικρή του σκύλα. Ο Ντάνι Άλβες της επέβαλλε να του κάνει στοματικό έρωτα, εκείνη αρνήθηκε και ο Βραζιλιάνος την χαστούκισε και μετά την βίασε.

Η γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα και έφυγε σοκαρισμένη, με τους υπεύθυνους του μαγαζιού να της παραχωρούν ένα δωμάτιο μέχρι να ειδοποιήσουν την αστυνομία και το ασθενοφόρο.