Μαύρο Ρόδο: «Μας γονάτισε» - Ανατριχίλα με την κραυγή πόνου της Ελένης Καρακάση με την ανακοίνωση της αυτοκτονίας

«Τι σπαραγμός είναι αυτός, θα κλάψω»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαύρο Ρόδο: «Μας γονάτισε» - Ανατριχίλα με την κραυγή πόνου της Ελένης Καρακάση με την ανακοίνωση της αυτοκτονίας

Το βράδυ της Πέμπτης 6/7 ο κύκλος της αγαπημένης σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο, ολοκληρώνεται και από τα πρώτα λεπτά του επεισοδίου οι τηλεθεατές έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Ο Γεράσιμος έδωσε τέλος στη ζωή του, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει ποτέ την εμμονή του με την Ελισάβετ και δεν μπορούσε να το αντέξει.

Η μητέρα του, την οποία υποδύεται η Ελένη Καρακάση, ξέσπασε αμέσως σε ουρλιαχτά και κλάματα για τον χαμό του παιδιού της και το twitter ανατρίχιασε και την αποθέωσε για την ερμηνεία της.

Διαβάστε επίσης: «Η σκηνή που την φίλησα πρώτη φορά δεν...» - Όλη η αλήθεια για τον Μιχαήλ Ταμπακάκη και την Φωτεινή Παπαθεοδώρου

Οι αντιδράσεις στο twitter για την αυτοκτονία του Γεράσιμου στο Μαύρο Ρόδο

Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Μιχαήλ Ταμπακάκης (δείτε εδώ το σπίτι του), νωρίτερα, παραχώρησε συνέντευξη στην "Ελένη" και αποκάλυψε για το φινάλε: «Δεν γνωρίζαμε από την αρχή το φινάλε της σειράς, αλλά είναι το ίδιο φινάλε της ιστορίας του βιβλίου, οπότε είχαμε αντιληφθεί ότι θα γινόταν αυτό. Το σενάριο θα μπορούσε να είναι διαφορετικό».

Και πρόσθεσε: «Θα μου άρεσε να έχει διαφορετικό φινάλε. Αλλά σήμερα που ξύπνησα και είπα ότι φτάσαμε στο τέλος και σκεφτόμουν όσα έχουμε περάσει, είπα πως το μοτίβο αυτό με τον γάμο και τα παιδιά το έχουμε δει, αλλά δεν είναι αυτό πάντα συνυφασμένο με την ευτυχία».