«Είναι δύσκολη η θέση μας...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά μετά την αποχώρηση της Μαγγίρα από το OPEN

«Η Μπέττυ είναι διακοπάρες, φοράει τις μαγιουδάρες της»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι δύσκολη η θέση μας...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά μετά την αποχώρηση της Μαγγίρα από το OPEN

Η κάμερα της εκπομπής BreakfastStar συνάντησε την Μαρία Αντωνά έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό που παρουσιάζει τη δική της εκπομπή. Η δημοσιογράφος λοιπόν, την ρώτησε τι συμβαίνει με την Μπέττυ Μαγγίρα και την αποχώρηση της από το OPEN (δείτε σε ποιο κανάλι πάει), αλλά και τι θα συμβεί με την ίδια.

Μπορεί στην τελευταία τους εκπομπή όταν αποχαιρέτησαν να άφησαν υπονοούμενα πως μπορεί και να τους δούμε και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά στο ίδιο κανάλι, ωστόσο τελικά είχαν μια μεγάλη ανατροπή (δείτε τα δάκρυα τους στο φινάλε)

Οι δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά για το OPEN

«Τέλος η Μπέττυ Μαγγίρα για περισσότερα θα πρέπει να μιλήσει η Μπέττυ Μαγγίρα. Έχουμε κάνει συζητήσεις και πολύ σύντομα θα βρεθούμε να τα πούμε και από κοντά για να μας πει τι έπεται στη συνέχεια, οπότε θα έχουμε εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα. Θα δούμε τι θα γίνει, προτεραιότητα είναι και η Μπέττυ και γενικότερα όλη η ομάδα μας. Θα δούμε τι θα κάνουμε είτε σαν μονάδα ή σαν παρέα όλοι μαζί. Είναι δύσκολη η θέση μας, αναμένουμε από την Μπέττυ να μιλήσει και να απαντήσει όταν εκείνη νιώσει καλά. Η Μπέττυ είναι διακοπάρες, φοράει τις μαγιουδάρες της, κούκλα όπως πάντα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά.

Η ανάρτηση της Μπέττυ Μαγγίρα για το φινάλε του ''Ποιος είναι πρωινιάτικα''

Πολλοί έχουν μιλήσει τόσο για την παρουσιάστρια, όσο και για το κανάλι μέχρι, που η ίδια η Μαγγίρα έκανε την Πέμπτη 6/7 την πρώτη - σχετική - ανάρτηση από τον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram (δείτε εδώ γιατί η Μπέττυ Μαγγίρα είναι τόσο περιζήτητη παρουσιάστρια).

Αν διαβάσει κανείς όσα συνοδεύουν το post της Μπέττυ Μαγγίρα αντιλαμβάνεται, πως ουσιαστικά κλείνει ένα κύκλο, ευχαριστώντας όσους είχε στο πλευρό της, χωρίς ωστόσο να ανακοινώνει κάποια επίσημη απόφαση ή επιλογή!

«Τα τρεηλερ μας ήταν η παιδική μας χαρα!!! Περνούσαμε υπεροχα , κάναμε ότι τρελα μας ερχόταν στο μυαλό! Κι είναι τέλειο όταν η δίκη σου τρελα συναντά ,συμβαδίζει και συμπίπτει με των συνεργατών σου … τότε το αποτέλεσμα είναι μαγικό ! 2 αξέχαστα χρονια , παρά πολλά τρεηλερ παρά πολλά ευτράπελα !!! Ήταν η χαλάρωση μας , η ανταμοιβή μας μετά από μια κοπιαστική μέρα δουλειάς ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι αυτές τις μοναδικες , αξέχαστες στιγμές που ζησαμε μαζί αυτά τα 2 χρονια …»,