Επικός διάλογος Καινούργιου με Ψινάκη: «Εσύ νομίζεις ότι θα βρεις κανά γκομενάκι της προκοπής;» - «Όλη η Ελλάδα το ξέρει ότι...»

Ξέσπασαν σε γέλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επικός διάλογος Καινούργιου με Ψινάκη: «Εσύ νομίζεις ότι θα βρεις κανά γκομενάκι της προκοπής;» - «Όλη η Ελλάδα το ξέρει ότι...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε ο Ηλίας Ψινάκης σήμερα 7/7 στο μεγάλο φινάλε. Η Κατερίνα Καινούργιου τον υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά, όπως και ο Ανδρέας Μικρούτσικος και στη συνέχεια έκατσαν όλοι μαζί στον καναπέ.

Ο manager και παρουσιαστής, πήρε συνέντευξη από την παρουσιάστρια και τον συνεργάτη της, με τους τους δυο συνεργάτες να σχολιάζουν όλα τα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Ο Ηλίας Ψινάκης ωστόσο ρώτησε την Κατερίνα Καινούργιου και για την προσωπική της ζωή με τις ατάκες να είναι επικές στο πλατό.

Τα σχόλια Καινούργιου - Ψινάκη για την προσωπική της ζωή

«Δεν μου έχεις βρει ένα καλό παιδί, τόσους φίλους έχεις…Δεν μου έχεις πει μια φορά θα σου γνωρίσω ένα παιδί. Ένα καλό παιδί, ποτέ δεν μου έχεις πει», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εσύ νομίζεις ότι θα βρεις κανά γκομενάκι της προκοπής; Έχεις πάρει πρέφα ότι είναι αδύνατον;» την ρώτησε σε άλλο σημείο ο Ηλίας Ψινάκης.

«Γιατί; Γιατί δεν υπάρχουν καλά παιδιά;» του απάντησε με τον ίδιο να συνεχίζει την κουβέντα λέγοντας «Μια χαρά υπάρχουν, αλλά όταν μια γυναίκα εσύ ας πούμε, ο κόσμος δεν ξέρει ότι έρχεσαι από την δουλειά σου τα έχεις κάνει όλα αυτά και όχι από την μπούκλα».

«Το ξέρουνε. Το ξέρει ο κόσμος», είπε με τον Ηλία Ψινάκη να απαντάει «Ότι κάνεις καριέρα ξέρει. Μια γυναίκα που κάνει καριέρα και απασχολείται από τα ξημερώματα μέχρι ως το βράδυ με αυτό».

Δείτε επίσης το "καρφί" που πέθανε η Κατερίνα Καινούργιου για τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο.

Η νέα σχέση του πρώην συντρόφου της

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι ένα πρόσωπο, που μας είχε απασχολήσει πολύ στο παρελθόν μιας η σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου είχε βρεθεί στα φώτα της δημοσιότητας και μάλιστα ο χωρισμός τους στη συνέχεια απασχόλησε εξίσου.

Το πρώην ζευγάρι δεν ξέρουμε αν σήμερα έχει επαφές, η παρουσιάστρια ωστόσο συχνά επιλέγει να αναφερθεί σε αυτόν, όταν πρόκειται να κάνει νύξη σε συντρόφους του παρελθόντος.

Σε ότι αφορά τα ερωτικά της Κατερίνας Καινούργιου αυτά είναι ασαφή, για του Φίλιππου ωστόσο έχει κυκλοφορήσει έντονα η φήμη, πως έχει μια νέα γυναίκα στο πλευρό του (δείτε εδώ το σχόλιο της Καινούργιου σε φωτογραφία του Φίλιππου)

Ο λόγος για την κυρία, που βλέπουμε στο παρακάτω repost, που έκανε ο επιχειρηματίας ποζάροντας μαζί με τη Κάθριν Εμπειρίκου. Η γυναίκα αποτελεί γόνο εφοπλιστών και μάλιστα έχει μεγάλη αγάπη για την τέχνη κάτι, που λογικά τη συνδέει με τον Τσαγκρίδη.

Τσαγκ΄ριδης σχέση