«Αυτό που με έχει στοιχειώσει είναι ότι έχω δει γυμνό τον Κώστα» - Η περιπέτεια της Ελεονώρας Μελέτη σε παραλία γυμνιστών με τον Τσουρό

Αυτό το καλοκαίρι τους έμεινε αξέχαστο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αυτό που με έχει στοιχειώσει είναι ότι έχω δει γυμνό τον Κώστα» - Η περιπέτεια της Ελεονώρας Μελέτη σε παραλία γυμνιστών με τον Τσουρό

Με αφορμή το γεγονός πως οι περισσότερες εκπομπές των καναλιών σήμερα, Παρασκευή 7/7, έριξαν τίτλους τέλους για το καλοκαίρι, στην "Ελένη" δημιούργησαν ένα βιντεάκι ρωτώντας διάφορους δημοσιογράφους για το πιο ξεχωριστό τους καλοκαίρι.

Όταν η κάμερα πλησίασε τον Κώστα Τσουρό, ο ίδιος αποκάλυψε κάτι εντελώς απρόσμενο. Ανέφερε, δηλαδή, ένα καλοκαίρι που πέρασε στη Σκιάθο όπου βρίσκεται και το εξοχικό του (δείτε το εδώ), πολλά χρόνια πριν, μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη, με την οποία κατέληξε σε παραλία γυμνιστών.

Σε παραλία γυμνιστών ο Κώστας Τσουρός και η Ελεονώρα Μελέτη

«Αυτό που με έχει στοιχειώσει είναι ότι έχω δει γυμνό τον Κώστα Τσουρό», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη και εκείνος εξήγησε:

«Πολλά πολλά χρόνια πριν έρχεται η Ελεονώρα Μελέτη στη Σκιάθο. Πηγαίνουμε σε μια παραλία, έχει πάρα πολύ κόσμο σε αυτή την παραλία, γιατί ήταν τότε ένα από τα πιο γνωστά beach bar του νησιού. Καθόμαστε και η Ελεονώρα μού λέει: "Δεν αισθάνομαι καλά, παθαίνω κρίσεις πανικού, θέλω να φύγουμε από αυτή την παραλία τώρα". Δεν υπήρχε τρόπος διαφυγής, γιατί είχε πάρα πολύ κόσμο. Μας παίρνουν με φουσκωτό και μας πάνε σε διπλανή παραλία.

Η διπλανή παραλία όμως που πήγαμε ήταν παραλία γυμνιστών. Και εμείς, τι να κάναμε, μπήκαμε και εγώ και η Ελεονώρα στο κλίμα... Οπότε αυτή την ιστορία την έχω πάντα να την θυμάμαι, γιατί είναι μια πολύ χαρακτηριστικά ιστορία από τα υπέροχα καλοκαίρια μου στη Σκιάθο».

Διαβάστε επίσης: «Για να βάλω και μία φιτιλιά τώρα, με αγάπη το λέω...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για το Κώστα Τσουρό

Έτσι αποχαιρετίστηκαν σήμερα

Λίγες ημέρες μετά τον πανέμορφο θρησκευτικό γάμο της στην Πάρο (δείτε πλάνα με το νυφικό της), η Ελεονώρα Μελέτη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της, καθώς σήμερα 7/7 έπεσε αυλαία για το Mega Καλημέρα. Η παρουσιάστρια μαζί με τους συνεργάτες της ευχαρίστησαν το κοινό, αλλά και όσους βοήθησαν πίσω από τις κάμερες.

Βέβαια η πρωινή εκπομπή του MEGA, έδωσε ραντεβού για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, με απώλειες ωστόσο, καθώς ένας από τους πιο αγαπητούς συνεργάτες της αποχωρεί.

Ο λόγος για τον Κώστα Τσουρό, ο οποίος συζητάει με το κανάλι για να κάνει κάτι δικό τους, με δημοσιεύματα να θέλουν να κάνει εκπομπή - δείτε που και τι ώρα.

«Τι ωραία που περάσαμε δύο χρόνια… Κι εγώ χάρηκα πάρα πολύ. Το λέγαμε χρόνια, έγινε τελικά. Μείναμε δύο χρόνια, πολλά αντέξαμε. Χωρίζουμε αλλά θα βγαίνουμε έξω για καφέ. Καλή συνέχεια με την ομαδάρα» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός και αγκάλιασε την Ελεονώρα Μελέτη η οποία ανακοίνωσε την αποχώρηση του.