Στο νοσοκομείο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Η ανάρτηση που προκάλεσε ανησυχία

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ευρυδίκη Παπαδοπούλου
Instagram / Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά το Survivor All Star επέστρεψε στα social media της δυναμικά, με όμορφο και ενδιαφέρον περιεχόμενο, το οποίο χαρακτηρίζεται από την θετικότητα και της ίδιας. Το Σάββατο 8/7 ωστόσο, η επιχειρηματίας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που προκάλεσε έντονη ανησυχία στους θαυμαστές και τους ακόλουθούς της.

Ανέβασε δηλαδή ένα στιγμιότυπο μέσα από το δωμάτιο ενός νοσοκομείου, με την ίδια να βρίσκεται ξαπλωμένη, με ορό στο χέρι, κρατώντας ένα ποτήρι καφέ. Δεν εξήγησε για ποιο λόγο βρέθηκε εκεί, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλά ερωτηματικά (δείτε εδώ τις αιχμηρές δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου για εκείνη).

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου μέσα από το νοσοκομείο

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, η σχεδιάστρια κοσμημάτων αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, με την καρδιά της να χτυπάει σαν τρελή, γι' αυτό και έσπευσε αμέσως να δει τι συμβαίνει.

Αφού πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις, οι γιατροί την ενημέρωσαν πως διαγνώστηκε με λοίμωξη κατώτερου αναπνευστικού, γι' αυτό και της χορηγήθηκε ορός και θα χρειαστεί να παραμείνει εκεί λίγο ακόμα μέχρι να αναρρώσει.

Διαβάστε επίσης: Με έντονο βάψιμο και μαλλιά κομμωτηρίου - Η εκρηκτική εμφάνιση της Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε παραλία της Βάρκιζας

Η αποκάλυψη "κόλαφος" για την σχέση Μαρτίκα - Ανδριώτου

Στο πάρτι του Down Town έδωσε το παρών μεταξύ άλλων και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία για ακόμα μια φορά κλήθηκε να απαντήσει στις δηλώσεις της για την πρώην κολλητή της, Βρισηίδα Ανδριώτου και τον σύντροφο αυτής, Σπύρο Μαρτίκα.

Αυτή την φορά η πρώην παίκτρια του Survivor All Star και επιχειρηματίας δεν μάσησε καθόλου τα λόγια της κι έκανε δηλώσεις που σίγουρα θα... απαντηθούν από την άλλη πλευρά, αφού η ιστορία έχει δείξει πως η δράση φέρνει και αντίδραση.

«Βαρέθηκα να ασχολούμαι με αυτά τα δυο πρόσωπα! Τι λάθος έκανα, μόνο το στήθος μου που δεν έβγαλα πέρυσι να της δώσω να την θηλάσω γάλα, όλα τα άλλα τα έκανα. Τι κακό έκανα πια για να βάλλομαι τόσο πολύ όπου πηγαίνω να με ρωτάνε για το ζεύγος. Πραγματικά αρνούμαι. Με ρωτάνε αν είναι αληθινή η σχέση, αν θα κάνουν παιδιά και λέω ρωτήστε τα παιδιά μακάρι λέω να είναι αγαπημένοι και να κάνουν πολλά παιδιά. Είμαι προξενήτρα σωστή αφού εγώ τους προξένεψα. Δεν θυμάσαι που την έπεφτε πρώτα σε μένα και μετά πήγε σε εκείνη;»