Βασάλος για σχέση με Fipster: «Το παίξατε θέμα ότι είναι και σύντροφός μου! Δε θέλω να πω κάτι παραπάνω»

Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βασάλος για σχέση με Fipster: «Το παίξατε θέμα ότι είναι και σύντροφός μου! Δε θέλω να πω κάτι παραπάνω»

Το Σάββατο 8/7 ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Γειά σου με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις - με το που μπήκε στο πλατό - για την προσωπική του ζωή, που θα συζητηθούν!

Η παρέα, που κάνει ο ίδιος με τον Fipster είναι γνωστή με τον ίδιο να δηλώνει πρόσφατα σύντροφος του Βασάλου (δείτε εδώ). Έτσι λοιπόν, το πρώτο θέμα, που κλήθηκε να απαντήσει ο Βασάλος ήταν, το αν είναι ερωτικά μαζί με το Φίλιππο Ιωάννου.

Άλλωστε τελευταία βλέπουμε τον πρώην παίκτη Survivor all star να απαντάει πολύ ανοιχτά και ελεύθερα σε ό,τι έχει να κάνει με τα προσωπικά του!

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου για τον Fipster

«Το παίξατε και θέμα ότι είναι και σύντροφός μου, ευχαριστώ πάρα πολύ. Όλα καλά, τα προσωπικά μου παιδιά τα αφήνω στην άκρη, δε θέλω να πω κάτι παραπάνω! Για τη Ντούα Λούπα ό,τι θέλεις...», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ενοχλημένος ο Βασάλος σε ερώτηση για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλάνε πια πολύ άνετα για το τέλος της σχέσης τους παρά το γεγονός, πως τους πήρε πολύ μεγάλο διάστημα να ανακοινώσουν και επίσημα, πως δεν είναι πλέον ζευγάρι!

Αυτό, που έχει μείνει είναι ότι οι σχέσεις τους παραμένουν πολύ καλές και φιλικές κάτι, που κάνει γνωστό, πως χώρισαν σε πολύ καλό κλίμα και πως ίσως και να ήταν μια από κοινού απόφαση!

Οι δημοσιογράφοι αντιλαμβάνονται αυτό το χαλαρό κλίμα και έτσι ο Art αποφάσισε να κάνει μια φάρσα στο Βασάλο μέσα από τραγούδια της Ευρυδίκης ρωτώντας τον έτσι τι κάνει η Βαλαβάνη (δείτε εδώ την εξομολόγηση του Βασάλου για τα λάθη του στην Ευρυδίκη).

Το εν λόγω βίντεο ανέβηκε στο Tik Tok με το Βασάλο να απαντάει: «Καλά είναι σε χαιρετάει! Αυτό δεν ήταν αστείο τώρα ήταν προβλέψιμο, ε ναι ρε Αrt θέλω λίγο πιο έξυπνο χιούμορ, πολύ ωραίο βίντεο, μπράβο, ο καλύτερος δημοσιογράφος, που έχω γνωρίσει».