Ένα χρόνο από το διαζύγιο με την Ασημακοπούλου - Διακοπές με τη μοναχοκόρη του στην Ίμπιζα ο Μπρούνο Τσιρίλο

Έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Μπρούνο Τσιρίλο και η Έλενα Ασημακοπούλου πριν από περίπου ένα χρόνο ανακοίνωσαν με μία ανάρτηση στο instagram, πως παίρνουν χωριστούς δρόμους μετά από χρόνια κοινής πορείας (δείτε εδώ το post).

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο με σκοπό να είναι οι ίδιοι καλά και παράλληλα δυνατοί και ευτυχισμένοι για να μεγαλώσουν τη μοναχοκόρη, που έχουν φέρει στη ζωή!

Το ταξίδι του Μπρούνο Τσιρίλο με την κόρη του

Η 13χρονη ζει με τη μαμά της και πολύ συχνά βλέπει τον πατέρα της, είτε στην Ελλάδα, είτε στην Ιταλία. Αυτές τις ημέρες μπαμπάς και κόρη κάνουν διακοπές στην Ίμπιζα με τον Τσιρίλο να δημοσιεύει φωτογραφίες από το αεροδρόμιο και το ταξίδι τους.

Μπρούνο Τσιρίλο - Κόρη

Η εξομολόγηση της Ασημακοπούλου για το διαζύγιο της

«H εφηβεία είναι δύσκολη περίοδος. Καλά είμαστε μέχρι στιγμής αλλά βλέπω τις εντάσεις που υπάρχουν και όλα αυτά τα ξεσπάσματα», ανέφερε αρχικά για την κόρη της.

Και συνέχισε μιλώντας για το χωρισμό της και τον τρόπο που το έμαθε και τι διαχειρίστηκε η κόρη της: «Πριν από ένα χρόνο χωρίσαμε με τον Μπρούνο Τσιρίλο. Με πάρα πολλές συζητήσεις που είχαν γίνει και με μια συμβουλή που δέχτηκα εγώ από παιδοψυχολόγο για να κάνω ότι πρέπει για το παιδί μου, πήγε καλά. Το πρώτο διάστημα ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα αλλά της μιλούσα πολύ και γενικά το κάνω αυτό. Συζητάμε πάρα πολλά πράγματα. Η Μαρία έχει τέτοια ωριμότητα που θα πεις δεν είναι 13 ετών».

«Όταν πήρα την απόφαση να χωρίσω δεν σημαίνει ότι είχα λυμένα το πρόβλημα της ζωής μου, το οικονομικό μου, τη δουλειά μου. Δεν είχα τίποτα στην άκρη. Μετά από κάποια χρόνια ξεκινούσα να παίρνω τηλέφωνα ότι είμαι εδώ διαθέσιμη, μπορώ να εργαστώ το θέλω πολύ. Φέτος, στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ανταποκρίθηκε αμέσως η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και μου έδωσε μια θέση στην "Άγρια Γη" και βρήκα τα πατήματά μου», ολοκλήρωσε.

«Ζει μόνιμα στην Ιταλία, έρχεται κάποιες μέρες τον μήνα για να την δει. Είναι δύσκολο ως προς την προσμονή της να τον δει. Έχουν συχνά επαφή καθημερινά και μέσα από face time», αποκάλυψε η Έλενα Ασημακοπούλου για την ζωή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μετά το διαζύγιο τους (δείτε φωτογραφία του με την κόρη του).