«Με πήρε τηλέφωνο μετά και μου είπε ότι δεν...» - Αποκαλύψεις για τη σχέση Ελευθερίου & Πρίαμου μετά την συνάντηση στον ημιτελικό του Survivor All Star

Πληγωμένη η Ελευθερία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με πήρε τηλέφωνο μετά και μου είπε ότι δεν...» - Αποκαλύψεις για τη σχέση Ελευθερίου & Πρίαμου μετά την συνάντηση στον ημιτελικό του Survivor All Star

Πάνε αρκετοί μήνες από την τελευταία συνάντηση της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Μάριου Πρίαμου, η οποία ήταν μέσα στο Survivor All Star. Η σχέση τους είχε προκαλέσει μεγάλο σάλο με άρθρα και social media να μιλάνε για απιστία, αφού είχε γίνει γνωστό πως διατηρούσαν δεσμό πριν το παιχνίδι και πριν ο Κύπριος ξεκινήσει κάτι ερωτικό με την Καρολίνα Καλύβα και τους κάνουν τσακωτούς στην καλύβα (δείτε εδώ το επίμαχο πλάνο).

Μετά από όλο αυτό οι σχέσεις τους πέρασαν από 40 κύματα και ενώ προς το τέλος φάνηκε πως τα είχαν βρει και ήταν φίλοι - ενώ πολλοί έλεγαν πως του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία - τελικά βγήκαν ξανά τα "μαχαίρια" (δείτε εδώ τι συνέβη).

Μάλιστα, η συνάντηση τους χθες 10/7 στον ημιτελικό του Survivor All Star έγινε viral, αφού η Ελευθερία δεν σηκώθηκε καν από τη θέση της για να τον υποδεχτεί όταν μπήκε στο πλατό.

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκα από την εκπομπή Καλοκαίρι Yes και ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με την τραγουδίστρια λίγες ώρες μετά.

Πληγωμένη η Ελευθερία Ελευθερίου από τον Μάριο Πρίαμο

«Η Ελευθερία δεν σηκώθηκε. Εγώ μίλησα με την Ελευθερία, με πήρε τηλέφωνο μετά και μου είπε ότι δεν ήθελε ούτε να του δώσει το χέρι, ούτε να τον αγκαλιάσει, ούτε τίποτα. Είναι πολύ πληγωμένη με όλο αυτό που έχει γίνει. Η Ελευθερία είναι καταπληκτικό παιδί, την ξέρω και ξέρω πολύ καλά τι έχει κάνει για τον Μάριο. Οπότε, νιώθει πολλή αδικία μέσα της και το έδειξε και χθες μπροστά στις κάμερες», αποκάλυψε ο Τριαντάφυλλος.

Ενώ σε ερώτηση της δημοσιογράφου Κωνσταντίνας Μαύρου πως τον είχε στηρίξει ανοιχτά σε δηλώσεις της, απάντησε «Κωνσταντίνα, επίτρεψέ μου να ξέρω περισσότερα. Οι δηλώσεις της μπορεί να λένε άλλα, αλλά τι λέει η κάρδια της...».