«Το μενού θα είναι πλούσιο...» - Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιανού λίγο πριν το live του τελικού του Survivor All Star

«Υπάρχουν αρκετοί δημοσιογράφοι οι οποίοι διαφημίζουν...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το μενού θα είναι πλούσιο...» - Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιανού λίγο πριν το live του τελικού του Survivor All Star

Μετά τον ημιτελικό του Survivor All Star ο Γιώργος Λιανός βγήκε μέσω skype στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Δεκατιανοί και μίλησε για το πρώτο live του παιχνιδιού που είναι τα πάντα (δείτε τα highlights και αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο).

Ο παρουσιαστής που θα βρεθεί και απόψε 11/7 στο Γαλάτσι για να ανακοινώσει τον παίκτη που θα κερδίσει το τρόπαιο και τις 100.000 ευρώ, έκανε αποκαλύψεις για τον τελικό, ενώ "δίκασε" και ορισμένους δημοσιογράφους που έβγαζαν τα spoilers.

Eπίσης, στο πλατό εμφανίστηκαν και ο Μάριος Πρίαμος με την Ελευθερία Ελευθερίου παραχωρώντας την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρηση τους από τον ημιτελικό.

Οι δηλώσεις του Λιανού μετά τον ημιτελικό του Survivor All Star

«Δεν περίμενα τίποτα από χθεσινή ψηφοφορία γιατί και οι 4 είναι άξιοι. Η αποχώρηση των 2 παιδιών που δημιούργησε μια στεναχώρια. Η Μαριαλένα είναι από τις πιο δυνατές παίκτριες που έχουν περάσει από τα Survivor. Ο Μάριος είναι ένας παίκτης που κέρδισε τον σεβασμό όλων των παικτών. Έφτασε σε αυτό το σημείο βγαίνοντας μόνο μια φορά υποψήφιος».

«Πολλές φορές έχει τύχη να είμαι στο συμβούλιο να ανακοινώνεται η αποχώρηση κάποιου παίκτη και μετά από 20 λεπτά να ενημερώνονται τα social media, προφανώς από κάποιος άνθρωπο που δούλευε στη δικιά μας παραγωγή. Υπάρχουν αρκετοί δημοσιογράφοι - δεν θέλω να πω συγκεκριμένα ονόματα - οι οποίοι διαφημίζουν τις άκρες τους στο νησί. Αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο και αντισυναδελφικό».

«Η δική μου πρόταση από την παραγωγή τα τελευταία 20 επεισόδιο να είναι live, να αγωνίζεται ο κόσμος, οι παίκτες, να τους βλέπουν ζωντανά. Δεν υπάρχουν προγνωστικά για απόψε. Ο κόσμος θα ψηφίσει όταν ανοίξουν οι γραμμές απόψε με την έναρξη του μεγάλου τελικού και ένας από τους δυο θα είναι ο νικητής στο τέλος της βραδιάς. Το μενού θα είναι πλούσιο. Είχα στα χέρια μου μια κάρτα με όλα τα βίντεο που θα πέσουν και υπάρχουν πολλές χιουμοριστικές στιγμές. Και θα έχουμε και μουσική βραδιά».