Μάριος Πρίαμος - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον ημιτελικό του Survivor All Star

Η αλλαγή στην εμφάνιση τους! Πλύθηκαν, χτενίστηκαν και ντύθηκαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μάριος Πρίαμος - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον ημιτελικό του Survivor All Star

Μπορεί το Πρωινό μας να ολοκληρώθηκε για φέτος (δείτε τι θα συμβεί από τη νέα σεζόν) και όλοι να αναρωτιόμασταν που θα μιλήσουν οι παίκτες του Survivor All Star, ωστόσο ο ΣΚΑΙ βρήκε τη λύση και Μάριος Πρίαμος μαζί με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη εμφανίστηκαν στην εκπομπή Δεκατιανοί.

Οι δυο παίκτες που αποχώρησαν στον ημιτελικό, επιτέλους γύρισαν στο σπίτι τους, έκαναν μπάνιο, χτενίστηκαν, περιποιήθηκαν την εμφάνιση τους γενικά, ντύθηκαν και πραγματοποίησαν την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη.

Οι δηλώσεις Πρίαμου και Μαριαλένας μετά τον ημιτελικό του Survivor All Star

Δείτε επίσης: Survivor All Star spoiler τελικού 11/7 - Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή!

Μεταξύ άλλων ο Μάριος θέλησε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσει τον Γιώργο Λιανό ο οποίος ήταν ζωντανά μέσω skype στην εκπομπή, αναφέροντας: «Δέκα φορές τιμή μου που γνωριστήκαμε. Είσαι το μεγαλύτερο όπλο στα τηλεοπτικά δρώμενα»

Από την άλλη η Μαριαλένα ρωτήθηκε για τις περιπέτειες του Μάριου μέσα στο παιχνίδι στην αρχή, λέγοντας: «Δεν ήταν ο καζανόβας. Έμπλεξε σε κάτι περιπετειούλες. Το ξεπέρασε. Το διαχειρίστηκε άψογα».

Αυτοί είναι οι 5 παίκτες που δεν έλαβαν καν πρόσκληση για τον ημιτελικό

Της αποκαλύψεως έγινε το πρωί της Τρίτης 11/7 στην εκπομπή Καλοκαίρι yes. Αρχικά ο Τριαντάφυλλος μίλησε για ένα παρασκήνιο μεταξύ της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη (δείτε εδώ) ενώ μετά αναφέρθηκε στον αέρα από δημοσιογράφο της εκπομπής πως 5 συμμετέχοντες στο Survivor All Star απουσίαζαν από τον ημιτελικό και θα απουσιάζουν κι από τον τελικό γιατί δεν καλέστηκαν καν από την παραγωγή του Ατζούν.

Ο λόγος φυσικά για μεγάλα φαβορί του παιχνιδιού που όμως αποβλήθηκαν και η παραγωγή έκρινε πως δεν υπάρχει λόγος να συμμετέχουν στη μεγάλη αυτή γιορτή του ημιτελικού. Τα ονόματα αυτών:

Ηλίας Γκότσης, Γιώργος Πιλίδης, Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Αφροδίτη Σκαφιδά!