«Χαίρομαι που άνθρωποι δεν με αγάπησαν...» - Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Νίκου Μπάρτζη μετά το Survivor All Star

«Τώρα που γύρισα στην Ελλάδα έχω δει ότι έχουν έρθει τα πάνω κάτω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Χαίρομαι που άνθρωποι δεν με αγάπησαν...» - Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Νίκου Μπάρτζη μετά το Survivor All Star

O Νίκος Μπάρτζης μαζί με τον Σάκη Κατσούλη (δείτε εδώ τις δηλώσεις του) βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Δεκατιανοί σήμερα 12/7, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του Survivor All Star με τον μεγάλο τελικό (δείτε τα highlights της βραδιάς).

Ο Νίκος μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι, η οποία δήλωσε πως ανακουφίστηκε που τελείωσε, ενώ αναφέρθηκε και στην αγάπη και την στήριξη που του έδειξε ο κόσμος.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη μετά τον τελικό του Survivor All Star

«Αυτό είναι θέμα του κόσμου. Ο κόσμος σε πάει εκεί. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου, βγήκα τόσες φορές υποψήφιος μου έδειξε την αγάπη του και με έφτασε μέχρι εδώ που με έφτασε σε δύσκολες στιγμές γιατί τώρα που γύρισα στην Ελλάδα έχω δει ότι έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Θέλω να τον ευχαριστήσω ακόμη περισσότερο μακάρι να βρω τον τρόπο να τον ευχαριστήσω», ανέφερε αρχικά για το γεγονός πως έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό.

«Όπως έχω πει πολλές φορές, έτσι είμαι. Χαίρομαι που ο κόσμος με αγάπησε και με έφτασε μέχρι εδώ για τον Νίκο που γνώρισε και χαίρομαι πάλι που άνθρωποι δεν με αγάπησαν, πάλι για αυτό που είμαι. Η αλήθεια είναι αυτό που έδειξε ότι είμαι και στην πείνα μου και εκεί που είχαν φουσκώσει, δεν αντέχαμε άλλο», ανέφερε στη συνέχεια.

«Προσπαθώ να τα αφήσω όλα πίσω μου. Δεν θέλω να σκέφτομαι τίποτα. Έχω χαρεί που τελείωσε όλο αυτό. Θέλω να ξεκουραστώ λίγο», ολοκλήρωσε.

Τα λόγια του μετά τη νίκη του Κατσούλη

«Δεν ήπιαμε το νερό. Δεν πειράζει. Συγχαρητήρια στον Σάκη. Είμαι χαρούμενος, ικανοποιημένος. Επιτέλους στην οικογένειά μου και στους φίλους μου. Προχωράμε. Ήταν πρωτόγνωρο συναίσθημα για εμένα όλη αυτή η αγάπη του κόσμου. Επιτέλους έφτασα στο τέλος και τώρα σπίτι και δουλειά. Γενικά σε όλη τη διάρκεια του τελικού ένιωσα την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά, λίγο ιδρωμένος. Περίμενα να τελειώσει όλο αυτό και να ξεκουραστούμε όλοι μας και να πάμε σπίτια μας. Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος. Η αγάπη του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Τώρα η χαρά μου είναι μεγάλη. Τελείωσαν όλα. Ένα βάρος έφυγε από πάνω μου. Πατάμε Ελλάδα και όλα είναι καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρτζης (δείτε και τις δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη).