«Δεν μπορώ άλλο! Που γράφτηκε; Δεν το είδα καν» - Φανερά ενοχλημένη η Σταυρούλα για τις φήμες που κυκλοφόρησαν για εκείνη & τον Βασάλο

Τι απάντησε η ίδια

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
«Δεν μπορώ άλλο! Που γράφτηκε; Δεν το είδα καν» - Φανερά ενοχλημένη  η Σταυρούλα για τις φήμες που κυκλοφόρησαν για εκείνη & τον Βασάλο

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή παρεβρέθηκε στον τελικό του Survivor All Star, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 11/07/23,στο ανοιχτό θέατρο Γαλατσίου (δείτε τι γράφτηκε στο twitter για την ίδια και έγινε πρωταγωνίστρια της βραδιάς) .

Η camera λοιπόν της εκπομπής του Open, Καλοκαίρι yes, ήταν εκεί προκειμένου να πάρει δηλώσεις από τους πρώην παίκτες. Όπως ήταν λογικό η πρώην διαγωνιζόμενη του παιχνιδιού μίλησε για όλα, ενώ έκανε και μία αναφορά στον πρώην συμπαίκτη της, Κωνσταντίνο Βασάλο με τον οποίο φημολογήθηκε πως είναι ζευγάρι.

Τι δήλωσε η Σταυρούλα Χρυσαειδή για τον Βασάλο

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, όταν τέθηκε η ερώτηση από την δημοσιογράφο σχετικά με τα όσο γράφονται για εκείνη και για τον Βασάλο, απάντησε χαρακτηριστικά τα εξής: «Δεν μπορώ άλλο. Που γράφτηκε; Δεν το είδα καν. Αυτό το site που ξέρει αν αντάλλαξα κουβέντα ή όχι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο; Γιατί να μην αντάλλαξα; Μούτρα του κρατάω; Μου έχει κάνει κάτι; Ντάξει έχει πει κάτι βλακείες στο παιχνίδι, αλλά οκ! Έχει ζητήσει και συγγνώμη για κάποια, οπότε όλα καλά».

Μάλιστα, τόνισε ότι το βράδυ του ημιτελικού του Survivor ήρθαν σε επαφή, κάνοντας σαφές το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποια διαμάχη μεταξύ τους.

Το ξεκαθάρισμα της Σταυρούλας για τη σχέση της με το Βασάλο

Έχουν ειπωθεί πολλά για την σχέση που έχουν η Σταυρούλα Χρυσαείδη και ο Κωσταντίνος Βασάλος, για αυτό τον λόγο η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, αποφάσισε με το που αποχώρησε από το παιχνίδι να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Η συνέντευξή της προβλήθηκε την Τρίτη 4/7 με την κοπέλα να μιλάει για όλους και για όλα! Αυτό ωστόσο, που είχε απασχολήσει ήταν το ''ειδύλλιό'' της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο με την ίδια να δίνει την απάντηση της, σχετικά με το αν τον είχε δει έστω από μεριά της ερωτικά (δείτε εδώ με ποιον πρώην παίκτη ήπιε τον πρώτο της καφέ στην Ελλάδα).

«Καταλάβατε τι έχω κάνει γιατί εγώ δεν κατάλαβα τι έχω κάνει. Είναι ο μόνος, που μου μίλησε ντόμπρα ο Μπάρτζης, δεν ήταν σαν τους άλλους, που τα κάνουν από πίσω. Μήπως υπήρχε κάποιο σχέδιο; Δεν ξέρω... Για ποιο λόγο προσπαθούσαμε να βγάλουμε κάποιο love story, δε με ένοιαζε κάτι τέτοιο. Η Μελίνα...που του είχε ιδιαίτερη συμπάθεια μαζί με τη Μαριαλένα. Δεν ξέρω γιατί δε με συμπαθούσε η Μαριαλένα, πες μου εσύ....

Πότε πρόλαβα να ερωτευτώ; Δεν είχα πει κάτι τέτοιο στον Χανταμπάκη....από τη στιγμή, που δε νευριάζω με το Στέλιο, δε με αφορά αυτό..», είπε μεταξύ άλλων η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η πρώτη ανάρτηση της Χρυσαείδη μετά την αποχώρησή της

«Θα μπορούσα να πω πολλά…! ????.
.
Το μόνο που θα πω είμαι ευγνώμων που παρευρέθηκα στο #survivorallstar και ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλο τον κόσμο που πίστεψε σε μένα!
Η ζωή είναι έξω… Ζήστε την..!», έγραψε η Σταυρούλα.