Η φαντασμαγορική τούρτα για τα γενέθλια της Ζενεβιέβ Μαζαρί

Φωτογραφίες από το πάρτι

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή Instagram/ Genevieve Majari
Πηγή Instagram/ Genevieve Majari

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί (δείτε εδώ τις προσωπικές εξομολογήσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί), την Τεταρτη 12/07/23, είχε τα γενέθλια της, τα οποία προφανώς και γιόρτασε, όπως ακριβώς επιθυμούσε, έχοντας πάντα στο πλευρό της τους αγαπημένους φίλους και την οικογένεια της. Όπως φαντάζεστε η τούρτα της, ήταν ξεχωριστή ακριβώς όπως και εκείνη.

Το πάρτι για τα γενέθλια της Ζενεβιέβ Μαζαρί και η φαντασμαγορική τούρτα που της έκαναν

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να δέχεται ευχές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για τα γενέθλια της. Το inbox της χτυπούσε ασταμάτητα. Η γνωστή παρουσιάστρια του Fist Dates, όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε μια δημοσίευση στα social media της, στην οποία φαίνεται εκείνη να σβήνει την τούρτα της, παρέα με τους δικούς της ανθρώπους.

Το φωτογραφικό υλικό συνοδευόταν από την εξής λεζάντα: «Σας ευχαριστώ για τις ζεστές ευχές σας και τα γεμάτα αγάπη μηνύματα σας. Λατρεύω ακόμα τα γενέθλια, τα πάρτυ, τις τούρτες σαν παιδί, γιατί μου υπενθυμίζουν ότι γελώντας και χορεύοντας μαζί με φίλους, η ζωή είναι ωραία, είναι μέλι, νέκταρ των θεών. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου».

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες:

Όλη η αλήθεια για τον γάμο της Ζενεβιέβ Μαζαρί με τον Βασίλη Καρύδη

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι μία από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες της ελληνικής σόουμπιζ, καθώς είναι αρκετά προσιτή και έχει πολύ χιούμορ. Η ίδια, λοιπόν, μέσα από τις συνεντεύξεις της δεν διστάζει να μιλήσει για πολλά θέματα και πάντα προσπαθεί να είναι ειλικρινής, ακόμα και σχετικά με την "κόντρα" της με την Βίκυ Καγιά (δείτε εδώ τι απάντησε για εκείνη).

Την Τετάρτη 15/3, λοιπόν, η art director μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε στον γάμο της με τον σύζυγό της, Βασίλη Καρύδη (δείτε τον εδώ), αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια γι' αυτόν, επισημαίνοντας μέχρι και την κρίση που πέρασαν ως ζευγάρι και την περίοδο που έμειναν χωριστά.

«Δεν υπάρχει μυστικό για έναν πετυχημένο γάμο. Εννοείται ότι έχουμε περάσει κρίση με τον σύζυγό μου. Είμαστε 16 χρόνια μαζί και έχουμε δυο παιδιά», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας: «Ο άντρας μου εργάζεται στο εξωτερικό, οπότε έχει τύχει να μείνουμε χώρια αλλά δεν έχουμε χωρίσει».