Η δημόσια συγγνώμη του Χάρη Βαρθακούρη στην κόρη του για τα 11ατα γενέθλια της

Οι ευχές της Αντελίνας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η δημόσια συγγνώμη του Χάρη Βαρθακούρη στην κόρη του για τα 11ατα γενέθλια της

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή 12/7 ημέρα για τον Χάρη Βαρθακούρη και την Αντελίνα Τελώνη Βαρθακούρη. Η μεγάλη τους κόρη είχε τα γενέθλια της, γιορτάζοντας τα 11. Οι γονείς της λοιπόν, θέλησαν να της ευχηθούν και δημόσια με αναρτήσεις τους στα social media.

Αρχικά η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της και έγραψε πολύ γλυκά λόγια για την κόρη της.

«Χρόνια πολλά έρωτά μου, χρόνια καλά παιδί μου. Γινόμαστε 11, και αυτά είναι τα ωραιότερα χρόνια της ζωής μου. Σε λατρεύω Λιονάκι μου», έγραψε χαρκτηριστικά.

Αντελίνα Βαρθακούρη κόρη

Η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη για την κόρη του

Από την άλλη ο Χάρης Βαρθακούρης στον προσωπικό του λογαριασμό δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο στο οποίο έγραψε «Το κοριτσάκι μου. Ο θησαυρός των θησαυρών, η ψυχή της καρδιάς μου έχει σήμερα γενέθλια και γίνεται 11. Συγγνώμη που λείπω έρωτά μου».

Δείτε επίσης: Έκανε ολόκληρο το νυχτερινό κέντρο να "λιώσει" - Η τρυφερή έκπληξη του Χάρη Βαρθακούρη στην σύζυγό του Αντελίνα

Οι αποκαλύψεις για τη ζωή τους στο σπίτι

Σε συνέντευξη του πρόσφατα ο τραγουδιστής μίλησε για την τριβή που είχε στο γάμο του με την σύζυγό του, όταν δούλευαν στην ίδια εκπομπή. «Τα περισσότερα ζευγάρια που έκαναν μαζί τηλεόραση μετά χώρισαν, υπάρχει μία τριβή στο ζευγάρι μεγαλύτερη απ’ ό,τι θα είχαν εάν δεν δούλευαν μαζί και στην τηλεόραση. Το ένιωσα, το έζησα εκείνο το 6μηνο που κάναμε το Σου-Κου Family», εξομολογήθηκε.

«Η γυναίκα μου πριν το 2024 δεν θα επιστρέψει στην τηλεόραση, είπαμε να τελειώσει και η μικρή και το Δημοτικό. Η σχέση μας είναι τώρα καλύτερη από ποτέ και θέλουμε αυτό να το κρατήσουμε λίγο ακόμα, οπότε είπαμε να απέχει λίγο ακόμα, ακόμη μια χρονιά, να είναι σπίτι. Ας πάω εγώ φέτος στην τηλεόραση και του χρόνου βλέπουμε», ανακοίνωσε στο τέλος.

Να σημειώσουμε πως οι δηλώσεις αυτές, στάθηκαν ως αφορμή ώστε η Ελεονώρα Μελέτη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την Αντελίνα Βαρθακούρη, εξαιτίας κάποιων σχολίων που είχαν γίνει στο Mega Καλημέρα και την είχαν στεναχωρήσει και να της στείλει μήνυμα - δείτε εδώ.