Ξαπλωμένη στην άμμο με το μπλε ολόσωμο μαγιό της - ''Ζάλισε'' ολόκληρη την παραλία η Πετρογιάννη

Η πόζα της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε και επίσημα για φέτος το Πρωινό του ΑΝΤ1 με τα μέλη της εκπομπής να ξεκινάνε τις διακοπές τους μέχρι να αρχίσει από Σεπτέμβρη η νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη επέλεξε ως πρώτος σταθμός των διακοπών της να είναι η όμορφη Κύθνος με τη δημοσιογράφο να απαθανατίζει τόσο τα ωραία σημεία του νησιού, όσο και τον εαυτό της σε χαλαρές στιγμές.

Λιτή και απέριττη στις περισσότερες φωτογραφίες, αλλά πάντα εντυπωσιακή βλέπουμε την Φωτεινή Πετρόγιαννη ξαπλωμένη στην άμμο να βάζει φωτιές με το μπλε ολόσωμο μαγιό της! (δείτε εδώ τη δημόσια ανακοίνωση για το γάμο της).

Η πόζα της Φωτεινής Πετρογιάννη με μαγιό

Η μητρότητα και το απρεπές σχόλιο που δέχτηκε

Η δημοσιογράφος δέχθηκε ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από μία άγνωστη κυρία, η οποία για επίσης άγνωστο λόγο της επιτέθηκε λεκτικά, αναφέροντας πως πρόκειται για έναν πολύ κακό άνθρωπο και γι' αυτό δεν θα έπρεπε να κάνει παιδιά και είναι τύχη το γεγονός πως δεν μπορεί.

Τέτοιου είδους σχόλια, ιδιαίτερα όταν κανείς δεν γνωρίζει τι συμβαίνει στην περίπτωση κάθε γυναίκας μπορεί να την βλάψουν και να την πληγώσουν σε μεγάλο βαθμό, γι' αυτό και η Φωτεινή Πετρογιάννη αμέσως ανέλαβε δράση, δημοσιοποίησε το μήνυμα και φανερά εκνευρισμένη δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά.

«Η συγκεκριμένη κυρία, πίστεψε κάτι που πιστεύουν πολλοί εδώ μέσα. Ότι μπορεί να μας γράφουν ό,τι στο διάολο κατεβαίνει στο κεφάλι τους γιατί έτσι γουστάρουν. Για να τελειώνουμε… η κυρία η συγκεκριμένη θα μηνυθεί και δεν θα φοβηθώ να μηνύσω οποιονδήποτε άλλον θεωρήσει ότι είμαι κάδος της μαύρης του ψυχής. Τέλος με τα σκουπίδια κάποιων», είναι η απάντηση της δημοσιογράφου.

Φωτεινή Πετρογιάννη αρνητικό μήνυμα