Με φλατ μποτάκια και φόρεμα που είχε τεράστιο σκίσιμο στο πόδι - Ο έντονος χορός της Παόλα στη Θεσσαλονίκη

Με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Παόλα είναι με διαφορά μία λαϊκή τραγουδίστρια, η οποία κατάφερε να ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από το ιδιαίτερο ταπεραμέντο της μιας και χορεύει ασταμάτητα επί σκηνής ξεσηκώνοντας το κοινό, που την επισκέπτεται στα μαγαζιά.

Αυτή την περίοδο εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, την πόλη, που αγαπάει ιδιαίτερα, στα Μαμούνια. Το κοινό της Θεσσαλονίκης γεμίζει το νυχτερινό κέντρο με την Παόλα να δίνει τον καλύτερο της εαυτό σε κάθε live (δείτε εδώ την έκπληξη που δέχτηκε στη σκηνή για τα γενέθλιά της).

Ο έντονος χορός της Πάολα στην πίστα

Τα ρούχα της είναι πάντα εκκεντρικά και έτσι σε ένα βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο instagram τη βλέπουμε να χορεύει ασταμάτητα με φλατ μποτάκια μέσα σε φόρεμα με πολύ έντονο σκίσιμο.

Ο σάλος με το τσιγάρο της στη σκηνή

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, επέβαλε πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» όπου τραγουδούσε φέτος η Δέσποινα Βανδή λόγω του συντρόφου της και του τσιγάρου που κρατούσε στα χέρια του μέσα σε κλειστό χώρο κι ένα νέο βίντεο, με πρωταγωνίστρια την Πάολα αυτή την φορά, αποδεικνύει πως οι κανόνες θα ακολουθούνται, δυστυχώς, από όλους.

Συγκεκριμένα, το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και τα σχόλια ήταν μόνο αρνητικά. Την ώρα που τραγουδούσε η Πάολα «Κι έσβηνε το τσιγάρο στο υγρό πάνω χώμα σ’ ένα υπόστεγο κάτσαμε και γίναμε λιώμα και μια νύχτα τρελή σ’ ένα άδειο βαγόνι», είχε ένα τσιγάρο αναμμένο στο χέρι της.

«Τι να πω τώρα εγώ γι' αυτό;», «Είναι δεδομένο ότι απαγορεύεται να καπνίζουμε στους κλειστούς χώρους», ήταν κάποια από τα σχόλια που ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής.