«Το να πηγαίνεις κοντά στα όριά σου, σε βοηθά να...» - Η απάντηση που έδωσε ο Ορέστης Τζιόβας για την χρήση ουσιών

Τα είπε όλα χωρίς καμία ντροπή

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή : NDP
Πηγή : NDP

Ο γνωστός ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας, πρόσφατα έδωσε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης (δείτε εδώ τι δήλωσε αναφορικά με το αν έχει δεχτεί ποτέ ανήθικη πρόταση) στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου, και στο περιοδικό Λοιπόν. Μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την χρήση ουσιών, καθώς και για το ατύχημα που είχε.

Η απάντηση του Ορέστη Τζιόβα για την χρήση ουσιών

Ο Ορέστης Τζιόβας στην συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου, μίλησε ανοιχτά για όλα όσα πολλοί διάσημοι φοβούνται να πουν. Στην αρχή, όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος, για το αν έχει κάνει ποτέ ψυχανάλυση ή ψυχοθεραπεία, εκείνος απάντησε ότι: «Έχω κάνει ψυχοθεραπεία και πάντα θέλω να έχω μια επαφή με αυτό το κομμάτι. Με βοήθησε να έχω καλύτερη σχέση με τον εαυτό μου. Μόνο και μόνο η παρατήρηση του πώς λειτουργώ είναι μεγάλο κέρδος για εμένα».

Ορέστης Τζιόβας
πηγή: Instagram

Στην συνέχεια ο ηθοποιός, αναφέρθηκε σε όλα αυτά που κέρδισε μέσα από την χρήση ουσιών, τονίζοντας ωστόσο το γεγονός ότι την πράξη αυτή δεν την υποστηρίζει σε καμία περίπτωση. Πιο συγκεγκειμένα είπε τα εξής: «Βγήκα πιο δυνατός, γιατί έδωσα μάχη για να επιστρέψω στην κανονικότητα. Σίγουρα το να πηγαίνεις κοντά στα όριά σου, ό,τι και να σημαίνει αυτό για τον καθέναν, σε βοηθά να ανακαλύπτεις περισσότερες πλευρές του εαυτού σου και τα στοιχεία που συνθέτουν τον χαρακτήρα σου, με αποτέλεσμα να γίνεις πιο πλούσιος. Εννοείται πως δεν προτείνω την κατάχρηση ή τη χρήση ουσιών, γιατί πρέπει να υπάρχουμε χωρίς τις εξαρτήσεις».

Τέλος, ο Ορέστης Τζίοβας, μίλησε σχετικά με το ατύχημα που είχε με την μηχανή του. Έτσι στην ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το ατύχημα που είχε , καθώς και αν ήταν λόγω υπερβολικής ταχύτητας, δήλωσε ότι: «Είχα ατύχημα, αλλά όχι λόγω ταχύτητας. Προσέχω πολύ, αλλά ήταν η κακιά στιγμή. Φέτος τον χειμώνα έσπασα το πόδι μου και ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ. Έπαθα κάταγμα και ήμουν στον γύψο για δυόμισι μήνες. Ήταν κάτι πολύ δύσκολο».