Η Ταμίλα Κουλίεβα στην Σαντορίνη: Η topless φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Ξέγνοιαστες διακοπές για την ηθοποιό

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή : NDP
Πηγή : NDP

Η αγαπημένη ηθοποιός του τηλεοπτικού κοινού Ταμίλα Κουλίεβα (δείτε εδώ το ποιος είναι ο πρώην σύζυγος της Ταμίλα Κουλίεβα από τους Παγιδευμένους), μετά το τέλος των γυρισμάτων της σειράς του ANT1, Παγιδευμένοι, έφτιαξε την βαλίτσα της και έφυγε για τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Σαντορίνη.

Η ηθοποιός, όπως φαίνεται, απολαμβάνει απίστευτα το νησί, και δεν χάνει την ευκαιρία να μοιραστεί αυτή της την χαρά με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω των φωτογραφιών που αναρτά από τις διακοπές της.

Η topless φωτογρφία της Ταμίλα Κουλίεβα από την ξενοδοχείο της

Η Ταμίλα Κουλίεβα, ανέβασε λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει η ίδια topless απολαμβάνοντας την θέα από το ξενοδοχείο όπου διαμένει στην Σαντορίνη. Την φωτογραφία αυτή, συνόδευε η εξής λεζάντα: «Αν έπρεπε να διαλέξετε το πιο εντυπωσιακό από τα πολλά αξιοθέατα της Ελλάδας, αναμφίβολα ένα από αυτά θα ήταν η Σαντορίνη. Τόση υπέροχη ομορφιά του νησιού. Άγρια, απόκοσμη ομορφιά, που δημιουργήθηκε από ένα ηφαίστειο που καίει στον κόλπο στη μέση του νησιού, σαν ένα μαύρο τέρας που έπνιξε μέρος του σώματός του στη θάλασσα. Και γύρω από το ηφαίστειο βρίσκονται τα ερείπια του νησιού βυθισμένα στα κύματα. Ένας τεράστιος βράχος με πολλά χρώματα. Μαύρο, κόκκινο, γκρι, καφέ.

Τον 3ο αιώνα π.Χ, η επικράτεια του νησιού της Σαντορίνης κατοικήθηκε από έναν λαό του οποίου ο πολιτισμός διαμορφώθηκε υπό την επιρροή της Μινωικής Κρήτης. Η παρουσία εκπροσώπων αυτού του προελληνικού πολιτισμού εδώ ήταν γνωστή τον προηγούμενο αιώνα, όταν, κατά τη διάρκεια ανασκαφών κάτω από ένα στρώμα ηφαιστειακής τέφρας τεσσάρων μέτρων, ο αρχαιολόγος ανακάλυψε μέρη διώροφων σπιτιών, των οποίων οι προσόψεις ήταν διακοσμημένες με τοιχογραφίες που θυμίζουν τοιχογραφία μινωικών ανακτόρων»

Δείτε εδώ την φωτογραφία:

Η αποκάλυψη της Ταμίλα Κουλίεβα για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και τον Αλέξη Μίχα μίλησε η Ταμίλα Κουλίεβα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ρόλο της και το μέλλον της σειράς που συμμετέχει «Οι Παγιδευμένοι».

Να σημειώσουμε πως η ηθοποιός πρωταγωνιστεί ταυτόχρονα και σε μια νέα σειρά του ΑΝΤ1+, Ζωή, η οποία θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες και μάλιστα έχει προκαλέσει ήδη πανικό, λόγω του γκέι φιλί που ανταλλάσσει η ίδια με την Τάνια Τσανακλίδου.

«Κάθε φορά που ξεκινώ καινούργιο ”ταξίδι” δεν ξέρω πού θα με βγάλει. Η επιτυχία όμως είναι πάντα θεμιτή. Ήταν έκπληξη για εμένα που πολλές γυναίκες ταυτίστηκαν με την Υβόννη από τους ”Παγιδευμένους”. Η σκηνή που η Υβόννη χάνει το παιδί της ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Σκεφτόμουν πως μπορεί να φερθεί μια γυναίκα σε τόσο ακραία κατάσταση. Δεν έχουμε λάβει επίσημη ανακοίνωση αλλά οι «Παγιδευμένοι» μάλλον θα συνεχιστούν την επόμενη σεζόν, πάει προς τα εκεί. Έχω μεγάλη περιέργεια για το τι θα γίνει με την Υβόννη παρακάτω.

Η αφετηρία της πορείας μου είναι η ταινία ”Βασιλική” και μετά ήρθε η πρόταση την σειρά ”Η ζωή που δεν έζησα”. Κάθε φορά έχω αγωνία για κάθε καινούργιο ρόλο, αλλά στο ”Η ζωή που δεν έζησα” είχα λίγο παραπάνω γιατί έπρεπε να αντιμετωπίσω μια ηρωίδα αρκετά μεγαλύτερη μου σε διάρκεια είκοσι επεισοδίων.

Δεν πρόλαβα να χαρώ την αναγνωρισιμότητα, γιατί ίσως δεν ήμουν καθόλου έτοιμη. ”Στη ζωή που δεν έζησα” με είχε δυσκολέψει μια σκηνή που κάναμε πάρα πολλές λήψεις και υποτίθεται πως είχα ξενυχτήσει και έκλαιγα όλη μέρα και έρχεται ο γιος μου και ανοίγει τις κουρτίνες και δεν χρειάζεται να κάνουν άλλες λήψεις γιατί ήμουν πια ήδη πολύ στεναχωρημένη και κλαμένη.

Δεν ήταν καθόλου δύσκολο το διαζύγιο μου και συνεργαστήκαμε άριστα με τον πρώην σύζυγό μου. Μεγαλώνουμε και ωριμάζουμε. Προς το παρόν δεν σκοπεύω να παντρευτώ ξανά αλλά ποτέ μην λες ποτέ. Μετά τα 30 άρχισα να βγαίνω πολύ έξω με φίλους και να κάνω ταξίδια. Πέρυσι το καλοκαίρι έκανα γιόγκα στις 5.30 το πρωί στον Αμαζόνιο ήταν κάτι μαγικό και ακούγαμε κάποιες φυλές να μαλώνουν. Σε ταξίδι μου στην Ταϊλάνδη έχω δοκιμάσει έντομα και είναι πολύ ωραίος μεζές για την μπύρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ταμίλα Κουλίεβα.