«Την ώρα της παράστασης έπαθα αποβολή! Συνέχισα κανονικά και...» - Σοκάρει γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

«Εκείνη την ώρα δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο, παρά μόνο την παράσταση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου, και μίλησε για την αποβολή που είχε κατά την διάρκεια παράστασης στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Μίλησε λοιπόν για την δύσκολη στιγμή που βίωσε, όταν έπρεπε να συνεχίζει να παίζει και να πάει στο νοσοκομείο μετά το τέλος της παράστασης.

Η εξομολόγηση της ηθοποιού για την αποβολή της

«Έπαιζα με τον Χάρρυ Κλυν και την ώρα της παράστασης έπαθα αποβολή. Συνέχισα κανονικά, τελείωσε και πήγα στο νοσοκομείο. Έκανα κανονικά τη διαδικασία και την επόμενη μέρα ήμουν στη δουλειά μου», εξομολογήθηκε η Σόφη Ζαννίνου.

«Εκείνη την ώρα δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο, παρά μόνο την παράσταση. Μετά την παράσταση, έκλαψα. Ήμασταν στο καμαρίνι με τη Σοφία Παππά, ήταν τότε που γινόντουσαν και οι μεγάλοι σεισμοί», συμπλήρωσε (δείτε τι έχει αποκαλύψει και για το γάμο της).

Σόφη Ζαννίνου αποβολή

Η εξομολόγηση για την κηδεία της

Η Σόφη Ζαννίνου έδωσε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά. Η γνωστή ηθοποιός που πρόσφατα μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις (δείτε εδώ τα λόγια της) μίλησε στον δημοσιογράφο για την προσωπική της ζωή και όχι μόνο.

Είναι γνωστή για την ευθύτητα και το χιούμορ της, γεγονός που αποδεικνύει πως έχει ζήσει πολύ δύσκολες στιγμές και ξέρει να τις αντιμετωπίζει. Παρόλα αυτά, δηλώνει αποφασισμένη να τα αφήσει όλα πίσω της και σκέφτεται πως ακόμη κι όταν πεθάνει θέλει η κηδεία της να είναι "χαρούμενη".

Γι' αυτήν μίλησε, μάλιστα, στο Breakfast at Star την Τρίτη 15/11, αναλύοντας πόσο ακόμα θέλει να ζήσει, τι ρούχα θα φοράει όταν φύγει από τη ζωή, ενώ εξήγησε πως έχει σκεφτεί ολόκληρο κόνσεπτ για την ταφή της.

«Η κηδεία μου θα είναι καταπληκτική. Είμαι 72 ετών και σκοπεύω να πεθάνω στα 138. Έχω δώσει εντολή στην κόρη μου να με θάψει με μαγιό, με μπικίνι. Αν θέλουν αν έρθουν όλοι με μαγιό, δεν έχω καμία αντίρρηση. Το κόνσεπτ της κηδείας μου θα είναι παραλία και θέλω να μου τραγουδούν το “Τράβα μπρος”», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Στην κηδεία μου θα ήθελα να σηκωθώ από την κάσα και να τραγουδήσω το “Έχω στενάχωρη καρδιά”. Θα αργήσει η συντέλεια του κόσμου. Φάτε, πιείτε και ότι αρπάξει…».