«Είσαι εδώ κοντά μας...» - Συγκινεί η Γωγώ Γαρυφάλλου 40 ημέρες από το θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη

Η σπαρακτική ανάρτησή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πλησιάζει το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από το θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη (δείτε εδώ που και πότε θα γίνει) με την οικογένεια του και τα αγαπημένα του πρόσωπα να ετοιμάζονται για άλλη μια δύσκολη στιγμή μετά την κηδεία.

Το μνήμα του μεγάλου καλλιτέχνη, που έκλεισε τα μάτια του είναι έτοιμο. Οι αναρτήσεις στη μνήμη του Φλωρινιώτη αρχίζουν να πέφτουν ξανά βροχή με τη Γωγώ Γαρυφάλλου να συγκινεί με αφορμή τα 40, που πλησιάζουν.

Πιο αναλυτικά, η ίδια έκανε μια ανάρτηση την Παρασκευή 14/7 στο instagram με αφορμή το θάνατο του αγαπημένου της τραγουδιστή, μέντορα και δεύτερου πατέρα, όπως χαρακτηριστικά συνήθιζε να τον λέει!

Η ανάρτηση της Γωγούς Γαρυφάλλου για το 40 ημέρες χωρίς το Φλωρινιώτη

«40 μέρες χωρίς εσένα δάσκαλε μου....Δεύτερος μπαμπάς μου στην ζωή και στην σκηνή .θα Σαγαπω για πάντα . Η Αννούλα μου και ο Νίκος σου τα αδέλφια μου παντού και πάντα .και σε όλα .Για όλους είσαι εδώ κοντά μας στην ???? μας .....», έγραψε ο Γωγώ Γαρυφάλλου.

Τα δάκρυα της Γαρυφάλλου για τον Φλωρινιώτη

«Θυμάμαι τα πάντα. Είναι ο δεύτερος μπαμπάς μου o κ Γιάννης, το έχω ξαναπεί. Είναι ο μόνος που με έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής και είχε την τάση να βοηθάει τα νέα παιδιά. Ποτέ δεν τα σαμπόταρε με τα μικρόφωνα, ποτέ, ποτέ, ποτέ. Τον γνώρισα όταν έμεινε η κουμπάρα μου, η Αννούλα Φλωρινιώτη έμεινε έγκυος. Εμείς δεν ήμασταν από καλλιτεχνικό κύκλο και η μαμά μου του είπε να με πάρει ώστε να προστατευτώ. Του λέω ότι θα μείνω μέχρι να γεννήσει η Αννούλα και όταν ήταν να φύγω τότε μου είπε ότι είμαι σαν υιοθετημένη κόρη του.

Η μεγαλύτερή μου ταραχή είναι ότι τον λάτρευε τον Φλωρινιώτη. Λάτρευε τα τραγούδια του και είπα σε ένα στόρι ότι του στέλνω τον κύριο Γιάννη για να του τα πει από κοντά. Δεν ξέρετε τι μηνύματα έλαβα μετά από αυτό.

Ήταν πραγματικός σταρ αλλά συμπεριφερόταν σαν μωράκι σαν ένα παιδί που ήθελε να ακούσεi καλό λόγο. Έχω πολύ τακτική επικοινωνία με την Αννούλα που χαίρομαι τόσο πολύ που τα ξαναβρήκαμε. Δεν είχαμε παρεξηγηθει απλά είχε σπάσει η σχέση μας. Το είχε καημό να τα ξαναβρώ μαζί της», εξομολογήθηκε.