Κατερίνα Παπουτσάκη: Το πρώτο καλοκαίρι μετά το διαζύγιο - Φωτογραφίες με τα παιδιά της στην θάλασσα

Ανανεωμένη η ηθοποιός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Παπουτσάκη: Το πρώτο καλοκαίρι μετά το διαζύγιο - Φωτογραφίες με τα παιδιά της στην θάλασσα

Σαν "βόμβα" έσκασε το χειμώνα το διαζύγιο της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά έπειτα από 10 χρόνια γάμου και την απόκτηση δυο παιδιών. Η ηθοποιός πήρε την απόφαση να αλλάξει οριστικά σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Φέτος λοιπόν είναι το πρώτο της καλοκαίρι μετά το χωρισμό της και όπως είδαμε από αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το περνάει μαζί με τα παιδιά της Μάξιμο και Κίμωνα.

Κάνοντας ένα διάλλειμα αυτό το διάστημα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, έχει πάρει τους γιους της και απολαμβάνουν τις βουτιές τους στη θάλασσα και τις βόλτες τους.

Οι φωτογραφίες της Παπουτσάκη από τη θάλασσα

Πριν μερικές ώρες στο προφίλ της στο Instagram η Κατερίνα Παπουτσάκη δημοσίευσε φωτογραφίες από τη θάλασσα και τις όμορφες στιγμές που περνούσε.

Δείτε επίσης: «Τι κρίμα, αδυνάτησες έτσι επειδή χώρισες;» - Θύελλα αντιδράσεων κάτω από την ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη

Από πότε χώρισε πραγματικά με τον Παναγιώτη Πιλαφά

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 11/3 η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ενώ την ίδια στιγμή αναφέρθηκε και στον χωρισμό της.

«Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και ήταν μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου. Και εξακολουθεί να είναι γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί, έχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Προχωράμε, η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει», ήταν τα πρώτα λόγια της ηθοποιού για το διαζύγιό της -δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο του διαζυγίου τους.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε χαρακτηριστικά πως προσπαθεί να βρει με τον πρώην σύζυγό της μετά τον χωρισμό τους.

«Είχαμε χωρίσει από το τέλος του καλοκαιριού. Παλεύουμε να βρούμε τις ισορροπίες. Είναι μια περίοδος προσαρμογής για όλους, γίνονται πολλές αλλαγές και δεν θα μπορούσε να είναι κάτι απλό. Χρειάζονται χρόνο αυτά τα πράγματα αλλά είμαι καλά.

Ο Τύπος μου φέρθηκε πολύ καλά είναι σαν να ρεφάρανε. Είχα άγχος πώς θα διαχειριστούν τα ζητήματα όλα και ευτυχώς πήγαν όλα καλά, ήταν πολύ διακριτικοί και τους ευχαριστώ για αυτό. Εάν ήταν σε άλλη εποχή ίσως θα γινόταν μία σφαγή. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να πεις και πάρα πολλά για αυτό», ανέφερε η ηθοποιός.