Αναβλήθηκε η συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη στην Πάτρα - Τι συνέβη

Η ανακοίνωση του τραγουδιστή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη στην Πάτρα, γεγονός που ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ενημερώσει τους θαυμαστές του που ήθελαν να πάνε να τον απολαύσουν.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Μαζωνάκη

«Κυρίες και κύριοι της Πάτρας. Hello! 1ος λόγος: Καύσωνας. 2ος λόγος: Απαγόρευση εργασιών τις μεσημεριανές ώρες. Φρονώ ότι είναι απαραίτητο να μεταφέρουμε τη Μάζωξή μας – συναυλία για το Σεπτέμβριο.

Ημερομηνία θα σας πω μετά από συνεννόηση με το Στάδιο την Δευτέρα. Σας ευχαριστώ. Με αγάπη, Γιώργος Μαζωνάκης», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαζωνάκης στην ανάρτηση του σχετικά με την ακύρωση της συναυλίας, λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση που έκανε και προκάλεσε τεράστια θύελλα αντιδράσεων.

Γιώργος Μαζωνάκης συναυλία Πάτρα ακύρωση

Τι συνέβη με τον τραγουδιστή στο Αλβανικό Big Brother;

Από το βράδυ της Τετάρτης 15/3) όλοι στην γειτονική μας χώρα, Αλβανία συζητούν για τους δύο παίκτες του Big Brother τους, που έγιναν viral με μια μόνο ερμηνεία τους. Σύμφωνα μάλιστα με ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, φαίνονται οι δύο παίκτες του ριάλιτι να βρίσκονται στον χώρο του σαλονιού τους και να τραγουδούν μια ελληνική επιτυχία σε σπαστά ελληνικά - αλβανικά.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μαζωνάκη που πρόσφατα βρέθηκε στις γυναικείες φυλακές (δείτε εδώ τον λόγο) και είναι γνωστός για τις μουσικές του επιτυχίες.

Όλοι οι παίκτες του Big Brother βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού και δύο από αυτούς ξεκίνησαν να κάνουν χαμό, τραγουδώνταν της επιτυχία του Γιώργου Μαζωνάκη, «Ζηλεύω». Κατα την διάρκεια της ερμηνείας τους, πιάστηκαν και χόρεψαν στους ίδιους ρυθμούς.

Μερικοί από τους "ήσυχους" παίκτες τραγούδούσαν ταυτόχρονα μαζί τους, αλλά υπήρχαν και άλλοι που προσπαθούσαν να αποφύγουν την οχλαγογία και έκλιεναν τα αυτιά τους.