Το αποκάλυψε για πρώτη φορά: Ο Σάκης Κατσούλης έκανε πρόταση γάμου στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη μέσα στο Survivor All Star

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς των παιδιών της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Λίγες ημέρες μετά τη νίκη του στο Survivor All Star και την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη (δείτε την εδώ), ο Σάκης Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη. Ο επιχειρηματίας, μίλησε για την όμορφη αλλά πολύ δύσκολη εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, στο οποίο έκανε συμμετοχή για δεύτερη φορά.

Θετικό ωστόσο ήταν πως στο πλευρό του όλους αυτούς τους 6 μήνες, είχε την σύντροφό του Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ο ένας είναι στήριγμα για τον άλλον όπως άλλωστε έχουν δηλώσει πάρα πολλές φορές στις συνεντεύξεις τους.

Ο Σάκης Κατσούλης λοιπόν για πρώτη φορά αποκάλυψε - έπειτα από ερώτηση για τη σχέση τους - πως έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο ήταν απλά μια πρόβα θέλοντας να εξασκηθεί για τη μεγάλη ημέρα που εύχεται να έρθει σύντομα.

Η αποκάλυψη του Κατσούλη για την πρόταση γάμου στην Μαριαλένα στο Survivor All Star

«Η αλήθεια είναι ότι στο παιχνίδι τής έκανα µια πρόβα πρότασης γάµου, κάτι το οποίο σε καµία περίπτωση δεν µετανιώνω και, φυσικά, εύχοµαι σύντοµα η σχέση µας να προχωρήσει. Τα υπόλοιπα αναµένονται», εξομολογήθηκε.

Ενώ σε ερώτηση αν θέλει να κάνει παιδιά μαζί της, αποκάλυψε «Ναι, εννοείται. Η Μαριαλένα θα ήθελα να είναι η µητέρα των παιδιών µου».

Η πρώτη τους κοινή ανάρτηση μετά το παιχνίδι

To ζευγάρι μετά τον τελικό ζει στιγμές ευτυχίας, αφού δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την επιτυχία που έχει δει! Μάλιστα, στο Περιστέρι επικράτησε χαμός με φωνές, συνθήματα και χορούς για τη νίκη του επιχειρηματίας. Μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα το γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες (δείτε βίντεο).

Έχοντας επιστρέψει επιτέλους στην καθημερινότητα τους Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκαναν την πρώτη τους κοινή ανάρτηση στο Instagram.

«Ευχαριστούμε για όλα μέσα από την καρδιά μας! Αν δεν είχαμε εσάς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα», έγραψε η Μαριαλένα στην φωτογραφία τους.

Σάκης Κατσούλης Μαριαλένα Ρουμελιώτη