Μετά το τέλος του Σασμου έφυγε για την Θεσσαλονίκη - Η τρυφερή φωτογραφία της Μαριλίτας Λαμπροπούλου με την κόρη της

Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει και πόσο μοιάζουν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του Σασμού και λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον τρίτο (δείτε πότε θα κάνει πρεμιέρα), όλοι οι πρωταγωνιστές απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δεν έχασε χρόνο και μαζί με τον σύζυγό της και την κόρη τους, ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη.

Χθες 15/7 η ηθοποιός είχε τα γενέθλια της και τα γιόρτασε αγκαλιά με την οικογένεια της. Ειδικά στην κορούλα τους έχει τεράστια αδυναμία και λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί της για να ζει κάθε λεπτό της ηλικίας της.

Η φωτογραφία της Μαριλίτας Λαμπροπούλου με την κόρη της

Μητέρα και κόρη πόζαραν αγκαλιά με αφορμή τα γενέθλια της Μαριλίας Λαμπροπούλου κάνοντας γνωστό πως είναι στη Θεσσαλονίκη.

Η αναφορά της στον Γεωργούλη

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Αυγή και τον δημοσιογράφο Χρήστο Τζίφα. Η ηθοποιός που παίζει με επιτυχία στην σειρά Σασμός (δείτε σούπερ αποκλειστικό) μίλησε για την εποχή που υποδυόταν τη "Λίζα" στο "Εραστής Δυτικών Προαστίων" του MEGA αλλά και για τον Αλέξη Γεωργούλη.

Δεν έχει αναφερθεί ξανά στην υπόθεση του πρώην συναδέλφου της, ο οποίο κατηγορείται για βιασμό και κακοποιητική συμπεριφορά - δείτε τις τελευταίες εξελίξεις.

«Είναι σαν δυο προσωπικότητες, έχω δύο πλευρές. Είναι δύο έντονες γραμμές. Η μία είναι η θεωρητική, που είναι και πολύ ισχυρή. Έχω μια ακαδημαϊκή σκέψη και όρεξη και από την άλλη έχω ένα κοριτσάκι μέσα μου, που απλά παίζει και ζει το σώμα του και δεν ασχολείται με τίποτε από όλα αυτά. Οπότε αυτά τα δύο στοιχεία μου μάλλον βρίσκουν αυτές τις διαδρομές και αυτούς τους τόσο διαφορετικούς δρόμους», είπε αρχικά για τη σχέση που έχει σήμερα ο χαρακτήρας της με το χαρακτήρα της Λίζας στην τότε σειρά.

Ενώ για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, είπε «Για τον Γεωργούλη με πήραν 20 τηλέφωνα. Φυσικά δεν μίλησα σε κανέναν».