Δάκρυσε η Ζωή Κρονάκη στο πλατό της ΕΡΤ - Συγκινημένος ο Γιαγτζόγλου στο φινάλε της εκπομπής "Δύο στη 1"

«Θέλω να πω στις γυναίκες που είναι μαμάδες και στις γυναίκες που τα έχουν παρατήσει, να πιστεύουν στα όνειρά τους, δεν είναι ποτέ αργά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δάκρυσε η Ζωή Κρονάκη στο πλατό της ΕΡΤ - Συγκινημένος ο Γιαγτζόγλου στο φινάλε της εκπομπής

Φινάλε έπεσε στην εκπομπή "Δύο στη Μία" στην ΕΡΤ. Η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου αποχαιρέτησαν συγκινημένοι το τηλεοπτικό κοινό του κοινό σήμερα 16/7, ρίχνοντας αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Το αντίο Κρονάκη - Γιαγτζογλου

«Περάσαμε μια χρονιά μαζί. Είναι μια συγκινητική μέρα. Πίστευα ότι δεν θα ξαναέκανα τηλεόραση, είχαν περάσει 12 χρόνια και ήρθε αυτό το δώρο και ήταν τόσο ωραία ρε Ζωή. Είναι όλο αυτό, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο» είπε ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου.

«Για μένα ήταν μια χρονιά σταθμός. Όλα αυτά τα χρόνια πάλεψα πολύ, με αξιοπρέπεια, με όπλο τη δουλειά, άφησα κι εγώ κομμάτια πίσω όταν έγινα μαμά. Πέρασαν τα χρόνια, δεν ήξερα αν θα μου δοθεί η ευκαιρία μέσα σε αυτό το χώρο και ευχαριστώ πάρα πολύ τη διοίκηση της ΕΡΤ που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία και με τις “Μαμά-δες” με το ζωντανό τώρα με τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου και όλη την ομάδα. Θέλω να πω στις γυναίκες που είναι μαμάδες και στις γυναίκες που τα έχουν παρατήσει, να πιστεύουν στα όνειρά τους, δεν είναι ποτέ αργά. Όλα μπορούμε να τα πετύχουμε σε αυτή τη ζωή», ανέφερε αρχικά η Ζωή Κρονάκη.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους εσάς που ήσασταν μαζί μας όλο αυτό το διάστημα. Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι, θέλουμε να περνάει η αλήθεια μας, να είμαστε μια παρέα. Καλό καλοκαίρι, να είστε καλά και ραντεβού τον Σεπτέμβριο», έκλεισε φανερά συγκινημένη η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Σοκαρισμένη η Ζωή Κρονάκη με το περιστατικό που έζησε με την κόρη της - «Τρέμω ακόμα»

Το βίαιο πρόσωπο που ανάγκασε την Κρονάκη να διακόψει γύρισμα

Το Σάββατο 10/6 η Ζωή Κρονάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες με τη δημοσιογράφο να μιλάει εξομολογητικά για την οικογένειά της, τη μητρότητα και την πορεία των επαγγελματικών της (δείτε εδώ τη στιγμή που η Κρονάκη δίνει τη σκυτάλη στην Θεωνά).

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε το περιστατικό, που έζησε η Κρονάκη κατά τη διάρκεια, που έκανε ένα εξωτερικό γύρισμα σε συνεντευξιαζόμενο, που επιθυμούσε να μιλήσει σε ένα συγκεκριμένο χώρο.

Η πορεία της συνέντευξης δεν εξελίχθηκε κανονικά και μάλιστα διεκόπη, αφού υπήρξε μια φοβερά βίαιη συμπεριφορά, που τάραξε ιδιαίτερα τη Ζωή Κρονάκη.

«Το συνεργείο που βρίσκεται ακριβώς από πίσω ήταν και το συνεργείο με το οποίο βιώσαμε αυτή την κατάσταση. Και μάλιστα ήταν έτσι μια στιγμή συγκλονιστική για μένα, δεν μου είχε ξανασυμβεί. Δηλαδή να υπάρξω σε έναν εργασιακό χώρο, να έχουμε προσυμφωνήσει ότι το γύρισμα θα γίνει σε αυτόν τον χώρο και ο άνθρωπος που μας υποδέχθηκε στο χώρο να λειτουργήσει με ακραία βία, με το να χτυπάει κάμερες, με το να βρίζει τον σκηνοθέτη, με το να τον πιάσει από τον γιακά, να βρίζει ιερά και όσια. Εγώ έβαλα τα κλάματα σε εκείνη την φάση.

Ένιωσα ανίσχυρη και αδύναμη στο να υπερασπιστώ και τον εαυτό μου. Το μόνο που ζητούσα είναι να σταματήσει, ,ας σταματήσουμε το γύρισμα, δεν χρειάζεται να πάμε παρακάτω... Ο άνθρωπος αυτός ήταν σε παροξυσμό.

Να σου πω ότι δεν ήταν ο συνεντευξιαζόμενος αυτός που λειτούργησε έτσι. Ήταν ο άνθρωπος που είχε τον χώρο και είχε συμφωνήσει να γίνει το γύρισμα εκεί. Όταν φύγαμε από το γύρισμα, ο συνεντευξιαζόμενος μάς πήρε τηλέφωνο και μας ζήτησε συγγνώμη θέλοντας να συνεχίσουμε με κάποιον τρόπο. Φυσικά δεν έγινε ποτέ το γύρισμα και με αυτό τον άνθρωπο δεν θέλω να έχω καμία σχέση», είπε η Ζωή Κρονάκη.