«Αυτός ο κύκλος του Survivor έχει κλείσει ολοκληρωτικά για μένα» - Ακόμα ένα άκυρο στον Ατζούν για το All Star 2

«Μου έκαναν πρόταση να πάω στο Survivor All Star»

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Ανθή Σαλαγκούδη, το πρωί της Δευτέρας 17/07/23 μίλησε στην camera της εκπομπής του Open, στο Καλοκαίρι yes, και στον δημοσιογράφο τον Γιώργο Βιολέντη σχετικά με το τέλος της εκπομπής της (δείτε εδώ το αντίο της στο φινάλε της εκπομπής), στο νεοσύστατο κανάλι στο Action 24, καθώς κα για το ποια είναι τα επόμενα τηλεοπτικά και επαγγελματικά της σχέδια. Επίσης αναφέρθηκε και σε ενδεχόμενη συμμετοχή της στο ριάλιτι Survivor, ξανά.

Οι δηλώσεις της Ανθής Σαλαγκούδη στην camera του Καλοκαίρι yes

Αρχικά δήλωσε ότι: «Ήταν ένας χρόνος πάρα πολύ απαιτητικός, πάρα πολύ δύσκολος με πάρα πολλή επικαιρότητα, είχαμε και δυσάρεστα γεγονότα, διπλές εκλογές. Νομίζω ότι ανταπεξήλθαμε».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στο οριστικό τέλος της εκπομπής που έκανε φέτος, αλλά και στο ενδεχόμενο να κάνει κάποια άλλη εκπομπή από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής: «Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με το κανάλι, εφόσον τελειώνει η συγκεκριμένη εκπομπή. Δεν θα συνεχιστεί, είμαι έτοιμη για καινούργιες προκλήσεις».

Ακόμα, όσον αφορά την την ερώτηση που της έκανε ο δημοσιογράφος σχετικά με το εάν την επηρεάζουν τα νούμερα τηλεθέασης απάντησε ότι: «Όλους τους επαγγελματίες τους επηρεάζουν τα νούμερα τηλεθέασης. Στο Action24, επειδή είναι ένας νεοσύστατος σταθμός και αυτό μου άρεσε, η διοίκηση δεν έδινε τόση βαρύτητα στα νούμερα τηλεθέασης, ήταν δική τους απόφαση. Αν με ρωτάς, θα ήθελα να υπάρχουν νούμερα τηλεθέασης, για να ξέρουμε περίπου πού βρισκόμαστε».

Τέλος, η Ανθή Σαλαγκούδη, δεν δίστασε να απαντήσει και στην ερώτηση που της έγινε σχετικά με το Survivor All Star, στο οποίο έχει πάρει μέρος παλιότερα, έτσι δήλωσε ότι: «Μου έκαναν πρόταση να πάω στο Survivor All Star. Αυτός ο κύκλος του Survivor, έχει κλείσει ολοκληρωτικά για εμένα».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Survivor All Star 2 - αποκλειστικό: Οι πέντε παίκτες που δεν πρόκειται να πάνε!

Ο πρώτος κύκλος του Survivor All Star στέφθηκε με αρκετά μεγάλη επιτυχία στον ΣΚΑΙ γιατί παρά τα μέτρια νούμερα που σημείωνε καθημερινά ο ντόρος που έκανε ήταν μεγάλος και η παραγωγή του Ατζούν, όπως αναφέρουν πληροφορίες μας, επεξεργάζεται τον δεύτερο κύκλο αυτού. Έναν κύκλο που σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί αυτή την φορά ο Τούρκος παραγωγός θέλει να είναι πολύ προσεκτικός με τις επιλογές του, επιλογές που σίγουρα θα του φέρουν νούμερα τηλεθέασης αλλά θα τον κρατήσουν και μακριά από... βάσανα και «τιμωρίες».

Στον δεύτερο κύκλο, λοιπόν, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες δεν αποκλείεται να δούμε, πέρα από παίκτες που απουσίαζαν από το Survivor All Star 1 και παίκτες που βρέθηκαν σε αυτό κι απλά θέλουν να ξανά πάνε στον Άγιο Δομίνικο!

Κάποια από τα πρόσωπα που σίγουρα είναι ανοιχτά στο ενδεχόμενο να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο είναι ο Άρης Σοϊλέδης, που δεν τον είδαμε σε αυτόν τον κύκλο αλλά και η Κατερίνα Δαλάκα που παρά τα όσα συνέβησαν δεν έχει κλείσει εντελώς αυτή την πόρτα πίσω της. Γενικά συμμετοχή θα υπάρχει, τα λεφτά φέτος ήταν καλά, του χρόνου ίσως είναι καλύτερα, οπότε why not;

Ωστόσο, υπάρχουν πέντε συγκεκριμένα πρόσωπα που δεν θα έλεγαν το «ναι», ξανά... διαβάστε την συνέχεια εδώ!