«Είναι τραγικά τα μηνύματα όπως ο τόνος της φωνής σας Κα Πιερίδη» - Η αιχμηρή ανάρτηση της Καίτης Φίνου για την Μαριάντα

Αποθέωσε την Φελίσια Τσαλαπάτη!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Είναι τραγικά τα μηνύματα όπως ο τόνος της φωνής σας Κα Πιερίδη» - Η αιχμηρή ανάρτηση της Καίτης Φίνου για την Μαριάντα

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα όταν η Μαριάντα Πιερίδη είχε εναντιωθεί δημόσια στην άποψη της Καίτης Φίνου για την στέψη του τρανς μοντέλο στα Ολλανδικά καλλιστεία (δείτε εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει).

Η ηθοποιός, μάλιστα, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε στην ανάρτηση της, μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes λέγοντας:

«Η άποψή μου δεν αφορά την κοπέλα που σκότωσαν, για όνομα του Θεού. Έτυχε απλώς να είναι την ίδια μέρα με τη μέρα που βγήκε η τρανς Μις Ολλανδία. Λοιπόν, εγώ είμαι της άποψης ότι υπάρχει το ανδρικό και το γυναικείο φύλο, ότι οι γυναίκες δώσαμε τόσους αγώνες για να έρθει κάποιος άνδρας να διεκδικήσει έναν τίτλο που αφορά γυναίκα! Είναι όπως γίνεται στον αθλητισμό, είναι άδικο το να τρέχουν τρανς με γυναίκες γιατί έχουν γεννηθεί διαφορετικά.

Δεν είναι θέμα ρατσισμού, είναι θέμα θέσης, θέλω να το ξεχωρίσουμε. Αυτός είναι ο άνδρας, αυτή είναι η γυναίκα. Γιατί είναι σαν να κακοποιούμαστε τώρα εμείς. Πώς θα χαρακτηρίσεις τη γυναίκα από τη στιγμή που γεννήθηκε άνδρας;».

Μετά τις δηλώσεις τις αυτές η Μαριάντα υποστηρίξει ότι τα δικαιώματα πρέπει να είναι ίδια είτε είσαι άντρας, είτε είσαι γυναίκα, είτε δηλώνεις οτιδήποτε άλλο. «Οι άνθρωποι μπορούν να προσδιορίσουν το φύλο τους. Είμαστε στο 2023». Με μια νέα ανάρτησή της, λοιπόν, η Καίτη Φίνου απαντά στην Μαριάντα γράφοντας:

Η ανάρτηση της Καίτη Φίνου

«Είναι τραγικά τα μηνύματα όπως ο τόνος της φωνής σας Κα Πιερίδη που αναφερθήκατε στο πρόσωπό μου σε προηγούμενη εκπομπή», και συμπληρώνοντας από κάτω «Πόσο γλυκό κορίτσι η Φελίσια!»