O Νίκος Κοκλώνης: Έκανε πανικό σε συναυλία στην Αλεξανδρούπολη

Τραγούδησε το έχω μάτι

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
O Νίκος Κοκλώνης: Έκανε πανικό σε συναυλία στην Αλεξανδρούπολη

Την Κυριακή 16/7/23, ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Πρώτη στάση του λοιπόν για φέτος το καλοκαίρι. Εκεί βρίσκεται το πατρικό σπίτι της φίλης του, της Πηγής Δεβετζή. (δείτε εδώ το ξεκαθάρισμα του Κοκλώνη για την αποχώρηση της Μαγγίρα από το OPEN)

Ο γνωστός παραγωγός, παρευρέθηκε στην συναυλία που γινόταν στην πλαζ ΕΟΤ Αλεξανδρούπολης, όπου και τραγουδούσαν κάποιοι από τους παλιούς παίκτες το show Just The 2 of Us. Πιο συγκεκριμένα η Έλενα Γκρέκου, ο Μπο και ο Τριαντάφυλλος.

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε πανικό στην σκηνή

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Νίκος Κοκλώνης, εκεί που όλοι απολάμβαναν την συναυλία, δεν έχασε την ευκαυρία να ανέβει στη σκηνή και να ''αρπάξει'' το μικρόφωνο. Ο γνωστός παραγωγός, όχι μόνο πήρε το μικρόφωνο, αλλά ξεκίνησε να τραγουδάει κα το τραγούδι του, που δεν είναι άλλο από το Έχω Μάτι.

Δείτε εδώ :

Συναυλία Αλεξ

«Πλέον θα είμαι...»

Καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes, βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης (δείτε τα πρώτα λόγια των 3 παρουσιαστών). Ο παραγωγός και παρουσιαστής λοιπόν, αποκάλυψε τα ευχάριστα για τα επαγγελματικά του από τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Συγκεκριμένα, επιβεβαίωσε πως θα είναι ο παρουσιαστής του Fame Story το οποίο επιστρέφει από Σεπτέμβρη μέσα από τη συχνότητα του STAR, έπειτα από πολλά χρόνια εκτός.

«Πλέον είμαι παρουσιαστής στο STAR. Θα παρουσιάσω το Fame Story τον Σεπτέμβριο! Είμαι πάρα πολύ τυχερός και χαρούμενος που θα είμαι σε αυτήν την οικογένεια. Είναι ένα παλιό project το οποίο το φέρνουμε στο 2023. Όποιος συμμετέχει στο σόου αυτό εκτός από ευκαιρίες μουσικές αλλά και για να μάθει κιόλας. Εκτός τα συμβόλαια με την Panick, ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision», αποκάλυψε αρχικά.

«Θα είναι πολλοί οι καθηγητές και θα έχουμε δυνατούς κριτές. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο διευθυντής, είναι 3 υποψήφιοι, γίνονται δοκιμαστικά. Θα ξεκινήσουμε τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη και θα τελειώσουμε την τελευταία του Δεκέμβρη. Μετά κάνουμε διάλειμμα και γυρνάμε με J2US», συμπλήρωσε ενώ αποκάλυψε πως θα μπουν 15 παιδιά και θα έχουμε μια αποχώρηση την εβδομάδα.

«Το νέο Fame Story θα έχει διαφορές από το παλιό. Η ακαδημία δεν θα βασίζεται στα καθιερωμένα μαθήματα φωνητικής, θα έχουμε μαθήματα για τα social media, για το styling, το πώς πρέπει να μανατζάρεις τον εαυτό σου. Θα έχουμε μια μέρα με κινητά και όλα τα παιδιά θα έχουν προσβάσιμα τα προφίλ τους. Θα κάνουμε πράγματα για όλα τα παιδιά, συναυλίες, δίσκους και πολλά άλλα», πρόσθεσε.