Τζούλια Νόβα: Ποζάρει στην παραλία με κοιλιακούς που βγάζουν μάτι

Δείτε το απίστευτο σώμα της 1,5 χρόνο μετά από την γέννα

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή : NDP
Πηγή : NDP

Η γνωστή παρουσιάστρια Τζούλια Νόβα, αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένεια της. Η ίδια μάλιστα, δεν διστάζει να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες και βίντεο από τις χαλαρές στιγμές της, αλλά και από την καθημερινότητα της ως νέα μαμά που είναι (δείτε εδώ την κόρη της, μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό).

H ανάρτηση της Τζούλια Νόβα

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης 19/07/23, η Τζούλια Νόβα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίος απεικονίζεται η ίδια να ποζάρει με το μαγιό της στην παραλία, μπροστά από τους βράχους.

Ωστόσο, όσο κι αν ήθελε να περάσουν απαρατήρητοι οι κοιλιακοί της, αυτό δεν ήταν καθόλου εφικτό. Το σώμα της, βρίσκεται στα καλύτερα του, παρόλο που η γνωστή παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο την κόρη της πριν από 1,5 χρόνο. Τι φωτογραφίες συνόδευε η εξής λεζάντα : «Color my world????»

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες που δημοσίευσε :

Η ζωή ως μαμά

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής 10/3 η Τζούλια Νόβα, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη της και πόσο έχει αλλάξει η ζωή της ενώ αποκάλυψε αν δέχτηκε κάποια τηλεοπτική πρόταση.

Να υπενθυμίσουμε πως η όμορφη παρουσιάστρια πριν περίπου έναν χρόνο έγινε μαμά για πρώτη φορά και η κορούλα της είναι η πιο μεγάλη αδυναμία της αλλά φυσικά και η απόλυτη προτεραιότητά της. Μάλιστα, η μικρή Δάειρα πλέον έχει ξεκινήσει και κάνει τα πρώτα της βήματα -δείτε εδώ το βίντεο.

Η Τζούλια Νόβα λοιπόν είπε στην εκπομπή:

«Έχει αλλάξει τελείως η ζωή μου. Δεν έχω χρόνο για τον εαυτό μου. Είναι 14 μηνών και τη θηλάζω ακόμα. Δεν ξέρω πώς θα το κόψω. Είναι πολύ γλυκό συναίσθημα γι αυτό δεν μπορώ να το κόψω», είπε η Τζούλια Νόβα.

Για το J2US: «Προς το παρόν δεν είχα άλλη πρόταση εκτός από το Just. Δεν περίμενα να φύγουμε. Προφανώς κάτι δεν άρεσε ή ο κόσμος να μην πίστευε ότι θα φεύγαμε γι αυτό και δεν ψήφισε. Και έξω που με πιάνει ο κόσμος βλέπω ότι σχεδόν σε όλους αρέσαμε πολύ. Κάτι αρνητικό δεν έχω ακούσει».

Για το αν θα ήθελε να αναλάβει κάποια εκπομπή, η Τζούλια Νόβα απάντησε ότι θα της άρεσε να βρίσκεται σε ένα πάνελ εκπομπής, όπως αυτό για παράδειγμα της «Super Κατερίνα».