Φωτογραφιζόταν με τον κόσμο σε μαγαζί της Μυκόνου - Με πορτοκαλί φόρμα & εκκεντρικά γυαλιά η Ραμόνα Βλαντή

Τα νυχτοπερπατήματά της στο νησί των ανέμων

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φωτογραφιζόταν με τον κόσμο σε μαγαζί της Μυκόνου - Με πορτοκαλί φόρμα & εκκεντρικά γυαλιά η Ραμόνα Βλαντή

Εκκεντρική όπως πάντα έτσι και αυτή τη φορά εθεάθη η Ραμόνα Βλαντή στην εμφάνισή της στη Μύκονο με το Mykonos Livetv να την απαθανατίζει στα σοκάκια του νησιού αλλά και σε κατάστημα με ρούχα.

Η ίδια είχε μπει για να κάνει τις αγορές της, όπως όμως βλέπουμε στο βίντεο οι περαστικοί ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί της και η ίδια δεν αρνήθηκε σε καμία περίπτωση (δείτε εδώ τα πρόσφατα καρφιά της για τη Μέγκι Ντρίο).

Η εμφάνιση της Ραμόνας Βλαντή στο νησί των ανέμων

Με μαύρα έντονα γυαλιά ηλίου, κροπ τοπ και πορτοκαλί φόρμα περπατούσε η Ραμόνα Βλαντή στο νησί των ανέμων, ενώ σε κάποια φάση έκανε μία στάση σε ένα σοκάκι απολαμβάνοντας το τσιγάρο της.

«Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές»

Στη κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 23/9 η Ραμόνα Βλαντή και αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τις κόρες της, στο GNTM, την Έλενα Γαλύφα αλλά και την Σοφία Χατζηπαντελή.

«Ως μαμά είμαι στοργική, «Τσαουσέσκου» αυστηρή. η μικρή μου κόρη μου παίρνει όλα τα πράγματα, η μεγάλη θεωρεί ότι δεν έχω στυλ. Δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου. Είχα ανασφάλειες για τους μαύρους κύκλους, τα γόνατα μου.

Η Έλενα Γαλύφα πήρε θέση δημοσιογράφου στο GNTM, δεν υπήρξε σε αυτό το χώρο, ούτε πέρασε από έξω. Influencer δεν μπορεί να γίνει αυτή που πουλάει μαϊντανό, πατάτες και κρεμμύδια στο Instagram. Σοφία Χατζηπαντελη; Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές. Όταν έχεις πειράξει τα πάντα πάνω σου δεν μπορείς να κρίνεις», είπε χαρακτηριστικά η Ραμόνα Βλαντή, η οποία πρόσφατα έριξε τα καρφιά της και για την Βίκυ Καγιά.