Με μικροσκοπικό γαλάζιο μπικίνι στην πισίνα του ξενοδοχείου - Φωτογραφία της Μάρας Ζαχαρέα από τις διακοπές της

Στιγμές χαλάρωσης για την δημοσιογράφο

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή : NDP
Πηγή : NDP

Η γνωστή και καταξιωμένη δημοσιογράφος Μάρα Ζαχαρέα, αυτή την περίοδο έχει αφήσει πίσω της τα τηλεοπτικά πλατό, και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Φέτος, ήταν μία πολύ απαιτητική τηλεοπτική χρονιά για την δημοσιογράφο λόγω όλων αυτών που συνέβησαν φέτος (δείτε εδώ την απίστευτη αποκάλυψη της για τη βραδιά του debate των πολιτικών αρχηγών), για αυτό και πήρε την απόφαση να φύγει για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας και από την Αθήνα προκειμένου να ανακτήσει τις δυνάμεις της για την νέα σεζόν.

Η φωτογραφία της Μάρας Ζαχαρέα με το μαγιό

Η Μάρα Ζαχαρέα, η οποία είναι πολύ ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το μεσημέρι της Πέμπτης 20/07/23, ανέβασε στο προφίλ της, μία φωτογραφία που είναι ξαπλωμένη σε μία ξαπλώστρα, μπροστά στην πισίνα και φαίνεται να απολαμβάνει όσο τίποτα αυτές τις καλοκαιρινές στιγμές. Ωστόσο η γνωστή δημοσιογράφος, δεν παρέλειψε να βάλει μέσα στην βαλίτσα των διακοπών της και ένα αστυνομικό βιβλίο.

Η φωτογραφία από τις διακοπές της, συνοδευόταν από μία λεζάντα, μέσα από την οποία μας μεταφέρει το πόσο πολύ είχε ανάγκη αυτή την ηρεμία. Πιο συγκεκριμένα η λεζάντα έγραφε τα εξής: «Καλοκαιράκι με ήλιο, θάλασσα, καφεδάκι και βιβλία. ????️???? «Το θέρετρο»???? Ωραίο αστυνομικό ότι πρέπει για την παραλία⛱️».

Δείτε εδώ την ανάρτηση της :

Η εξομολόγηση της Μάρας Ζαχαρέα για τον γάμο της με τον Ρουσόπουλο μπροστά στον γιο τους

Καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, ήταν το πρωί της Τετάρτης 12/4 ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο οποίος βρέθηκε εκεί για να συζητήσει για την καριέρα του και την προσωπική του ζωή, ωστόσο δέχθηκε μία έκπληξη από την σύζυγό του, Μάρα Ζαχαρέα και τον γιο τους, Βασίλη (δείτε εδώ με τι ασχολείται).

Οι δυο τους απάντησαν στην κάμερα του καναλιού σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τον ίδιο, εξηγώντας ποια είναι τα προτερήματά του, αλλά και τα ελαττώματά του, με την δημοσιογράφο να αποκαλύπτει ποια είναι η αφορμή για τους τσακωμούς τους.

«Είναι ένας πάρα πολύ έντιμος άνθρωπος, ένας εξαιρετικός πατέρας και κάτι που θαυμάζω εγώ προσωπικά τουλάχιστον πάρα πολύ σε εκείνον είναι ότι διαβάζει, μελετάει και θέλει διαρκώς να μαθαίνει πράγματα», είπε αρχικά η Μάρα Ζαχαρέα για όσα αγαπά σε εκείνον.

«Η μεγάλη ανθεκτικότητα που έχει στις δυσκολίες. Νιώθεις ότι όλα θα πάνε καλά όταν είσαι μαζί του», επισήμανε ο γιος τους.

Όσον αφορά τα ελαττώματά του, η ίδια εξήγησε: «Νομίζω ότι θεωρεί ότι σχεδόν πάντα έχει δίκιο», ενώ σχετικά με το ποιος συγχωρεί πιο εύκολα σε τσακωμό τους, δήλωσε: «Ξεχνάει πιο εύκολα, εγώ το κρατάω περισσότερο»

«Ο μπαμπάς μαγειρεύει καλύτερα», ανέφερε έπειτα ο 26χρονος.

«Κάνω εκκαθαρίσεις στα σπίτια και πετάω πράγματα. Αυτό έχει γίνει αφορμή να τσακωθούμε πολλές φορές», υποστήριξε έπειτα η παρουσιάστρια.

Σχετικά με το ποια είναι η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή του, η ίδια τόνισε: «Θέλω να πιστεύω ότι θα απαντήσει την γέννηση των παιδιών μας».

Και κατέληξε για ένα από τα πιο αστεία σκηνικά τους: «Ήμασταν νέοι γονείς, είχαμε έρθει στο σπίτι από το μαιευτήριο, είχαμε βάλει στη διάρκεια μιας νύχτας 7 φορές λάθος την πάνα και ο Θοδωρής καθότανε σιδέρωνε 2-3 το πρωί για να έχει καινούριο φορμάκι να βάλει ο Βασίλης».

Διαβάστε επίσης: «Τελειώνει η δουλειά, μπαίνω στο αυτοκίνητο και...» - Συγκλονίζει η Ζαχαρέα για το θάνατο του πατέρα της