Παντρεύεται γνωστή δημοσιογράφος και το αποκάλυψε στο ''Καλοκαίρι Yes'' - Έδειξε το μονόπετρό της στην κάμερα

Με το καλό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παντρεύεται γνωστή δημοσιογράφος και το αποκάλυψε στο ''Καλοκαίρι Yes'' - Έδειξε το μονόπετρό της στην κάμερα

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή την Παρασκευή 21/7 μέσα από την εκπομπή Καλοκαίρι Yes με γνωστή δημοσιογράφο και ραδιοφωνική παραγωγό να αποκαλύπτει μεταξύ άλλων, πως θα ανέβει στα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο λόγος για την ταλαντούχα Γιώτα Τσιμπρικίδου, η οποία δε θέλει να απασχολεί με τα ερωτικά της, ωστόσο σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή έκανε για πρώτη φορά γνωστό, πως είναι σε μία σχέση και μάλιστα ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Δείτε επίσης: Εκείνος 65 και εκείνη 25 - Γάμος έκπληξη στην Μύκονο για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz

Η πρόταση έχει γίνει με τη Γιώτα Τσιμπρικίδου να φοράει το μονόπετρό της και να το δείχνει γεμάτη χαρά και ανυπομονησία για το γάμο στην κάμερα της εκπομπής.

Το δαχτυλίδι και ο γάμος γνωστής δημοσιογράφου που αναμένεται να γίνει

«Τα τελευταία χρόνια είμαι σε μία σχέση πολύ συγκεκριμένη, δεν κρύβω κάτι, δεν διαλαλώ και κάτι. Με το καλό να γίνει ο γάμος και να ρθείτε στον γάμο», αποκάλυψε, ενώ παραδέχτηκε: «Έχει γίνει η πρόταση και φοράω και το δαχτυλίδι, όταν δεν τον ξεχνάω καμιά φορά στο κομοδίνο. Υπήρξε μία αναβολή για λόγους δουλειάς, θα γίνει όμως ο γάμος», είπε η Γιώτα Τσιμπρικίδου.

Το βιογραφικό της

«Α, τι ωραία πρόκληση: να φρεσκάρω το βιογραφικό μου για εσάς! Μα….γνωριζόμαστε τόσα χρόνια σε ραδιόφωνο, τηλεόραση, διαφημιστικά και (art)podcast πια! Από τη Δράμα στην Αθήνα και από το στούντιο του πατέρα μου παιδί μπροστά σε ένα μικρόφωνο, μεγαλύτερο παιδί πια σε πολλά στουντιο καθημερινά, αλλά πάντα με ακουστικά και μικρόφωνα παντού…

Ναι, είμαι δημοσιογράφος, τηλεοπτική παρουσιάστρια , voice-over artist και founder του artpodcast.gr - από τις πρώτες πλατφόρμες podcast στην Ελλάδα - παρουσιάζοντας προσωπικότητες του Πολιτισμού, των Γραμμάτων και των Τεχνών σε ξεχωριστές συνεντεύξεις και πλούσια κείμενα. Μαγικό εργαλείο η φωνή… με αυτό άλλωστε καθημερινά για περίπου 18 χρόνια τώρα μπαίνω καθημερινά και στο σπίτι σας μέσα από την τηλεόραση του Star, αφού είμαι η εκφωνήτρια των trailers…

Όμως, σαν το ραδιόφωνο δεν έχει!!! Πάνω από 25 χρόνια σας λέω «καλημέρα» στον αέρα αγαπημένων ραδιοφώνων ,μοιράζομαι μαζί σας λόγια, σκέψεις και χαμόγελα, ονειρεύομαι – οργανώνω και ενίοτε παρουσιάζω μεγάλα μουσικά events και κατά διαστήματα διδάσκω ραδιόφωνο σε Ιδιωτικές Σχολές Δημοσιογραφίας. Και μέσα σε ένα τρελό πρόγραμμα δουλειάς, τι μου μένει ελεύθερο αυτή τη στιγμή; Τα Σάββατά μου!», γράφει η Γιώτα Τσιμπρικίδου για τον εαυτό της.