Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η σύζυγος του Σπύρου Φωκά, Λίλιαν - Τι συνέβη

Δύσκολες ώρες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η σύζυγος του Σπύρου Φωκά, Λίλιαν - Τι συνέβη

Οι τελευταίες ημέρες ήταν πολύ πιεστικές για το ζευγάρι. Όπως έγινε γνωστό το σπίτι τους παραλίγο να καεί από την φωτιά στην Κορινθία που εξαπλώθηκε σε κλάσματα δευτερολέπτων τις προηγούμενες ημέρες. Η έκκληση της Λίλιαν τότε ήταν σπαρακτική (δείτε την εδώ).

Μια ημέρα μετά ο Σπύρος Φωκάς, έχοντας πάντα στον πλευρό του την Λίλιαν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες (δείτε εδώ την συγκινητική φωτογραφία που ανήρτησε η σύζυγός του). Σήμερα 22/7, έγινε γνωστό πως η Λίλιαν μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου διαπιστώθηκε πως υπέστη οξύ έμφραγμα.

Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς για τον Σπύρο Φωκά και την σύζυγό του, Λίλιαν

Όπως αποκαλύπτει ο Νίκος Νικόλιζας σε σημερινό δημοσίευμα της Espresso λόγω της μεγάλης συγκινησιακής φόρτισης, του άγχους της πυρκαγιάς αλλά και της αγωνίας για την υγεία του συζύγου της, η Λίλιαν Φωκά υπέστη οξύ έμφραγμα.

«Η Λίλιαν έχει αγχωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια με όσα συμβαίνουν στον Σπύρο και στην ίδια. Τα οικονομικά προβλήματα τούς έχουν καταβάλει και τους δύο, με αποτέλεσμα πλέον να κινδυνεύει και η ζωή τους από το άγχος» λέει στην εφημερίδα συγγενικό τους πρόσωπο.

Η οικονομική καταστροφή του Σπύρου Φωκά

Πλέον, έχει πολύ λίγους ανθρώπους στη ζωή του, κυρίως την σύζυγό του, Λίλιαν Φωκά και τον κολλητό του, Θανάση Παπαδά. Στο πλευρό του δηλώσει και η Άννα Φόνσου (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για τα προβλήματά του).

Μάλιστα, σύμφωνα με τον περιοδικό "Χάι", ο κολλητός του που είναι και υποψήφιος δήμαρχος Νεμέας, δήλωσε: «Η χαρά του ήταν πολύ μεγάλη μόλις είδε εμένα και την Ειρήνη», ενώ η σύζυγό τους είχε ανέφερε στο παρελθόν:

«Ο Σπύρος πρώτη φορά στην ζωή του έπειτα από επίμονες προσπάθειες πήρε πνευματικά δικαιώματα από τις τόσες ταινίες που είχε παίξει στον ιταλικό κινηματογράφο. Ωστόσο, επειδή χρωστούσε στην εφορία, όλα αυτά τα λεφτά παρακρατήθηκαν. Αποτέλεσμα, να μην έχουμε ούτε ένα ευρώ να ζήσουμε, αλλά και να πληρώσουμε το ρεύμα, οπότε η ΔΕΗ το έκοψε.

Όλα αυτά δημιούργησαν στεναχώρια, δυσφορία και πόνους στην καρδιά στον Σπύρο μου, με αποτέλεσμα να εισαχθεί επειγόντως στο νοσοκομείο. Το ποσό που χρωστούσαμε ήταν 1.500 ευρώ, ωστόσο βάζαμε κάθε μήνα κάποια χρήματα. Όμως η υπηρεσία της ΔΕΗ θεώρησε σωστό να κόψει το ρεύμα. Δεν είχαμε ούτε φως, ούτε ψυγείο, ούτε έναν ανεμιστήρα για να αισθάνεται ο Σπύρος καλά».