Συγκινεί ο Σάκης Κατσούλης με την ανθρωπιά του - Κουβαλάει και μεταφέρει νερά για τους πυρόπληκτους

Η προσφορά του για τα μέτωπα που καίει η φωτιά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
sakiskats - instagram
sakiskats - instagram

Τα τελευταία 24ωρα η χώρα δοκιμάζεται με το πολύ σκληρό πρόσωπο των φωτιών με το νησί της Ρόδου συγκεκριμένα να φλέγεται σε ανεξέλεγκτο βαθμό ειδικότερα από το Σάββατο 22/7.

Δείτε επίσης: Ανατριχιάζει ο Τριαντάφυλλος με την ανάρτησή του - Ο ξάδερφος του δίνει ''μάχη'' με τις φωτιές στη Ρόδο

Η πυροσβεστική και οι υπόλοιπες αρχές από τη μεριά τους δίνουν τη δική τους μάχη, ωστόσο μεγάλη είναι η αυτοθυσία των εθελοντών και του απλού κόσμου, που προσπαθεί να περιορίσει με κάθε μέσο την πορεία της πυρκαγιάς.

Η βοήθεια του Σάκη Κατσούλη για τα πύρινα μέτωπα της χώρας

Ανάμεσα σε όσους προσφέρουν στο σχέδιο για την κατάσβεση των φωτιών είναι και ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες σύλλεξε αγαθά στο μαγαζί του και το Σάββατο τα μετέφερε ο ίδιος με ειδικό βανάκι.

Πως θα αξιοποιήσει τις 235.000 ευρώ που κέρδισε

Λίγες ημέρες μετά τον τελικό ο Σάκης Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη, μιλώντας για την αξιοποίηση του χρηματικού επάθλου.

«Σίγουρα το να έχεις κερδίσει µία φορά είναι πάρα πολύ τιµητικό. Παρ’ όλα αυτά, η δεύτερη φορά έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ο κόσµος που µε στήριξε την πρώτη φορά συνέχισε να βλέπει τον ίδιο Σάκη, αυτόν που αγάπησε, και να τον στηρίζει να κάνει το όνειρό του πραγµατικότητα, κερδίζοντας το «Survivor Αll Star», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για να αποκαλύψει: «Το σίγουρο είναι ότι θα κάνω ακόµα κάποιες επενδυτικές κινήσεις, βοηθώντας τις υφιστάµενες επιχειρήσεις µου, καθώς και κάποιες δράσεις, τις οποίες δεν θέλω να αναφέρω και προτιµώ να τις γνωρίζουν µόνο εκείνοι για τους οποίους τις κάνω».