Λίγο μετά το έμφραγμα - Εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας της συζύγου του Σπύρου Φωκά

Δείτε αναλυτικά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Το Σάββατο 22/7 έγινε γνωστή μια δυσάρεστη είδηση για την οικογένεια του Σπύρου Φωκά, καθώς η σύζυγός του Λίλιαν υπέστη οξύ έμφραγμα μετά τη λαχτάρα, που πέρασαν με τις φωτιές και το σπίτι τους, που κινδύνεψε (δείτε εδώ αναλυτικά).

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα την Κυριακή 23/7 η ίδια η Λίλιαν Φωκά έκανε ένα post στο λογαριασμό της στο Facebook ενημερώνοντας τους φίλους της, πως παραμένει στο νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου και νοσηλεύτηκε αλλά έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Να θυμίσουμε εδώ, πως και ο ηθοποιός χρειάστηκε να νοσηλευτεί - μάλιστα πρώτος από τη γυναίκα του - καθώς η ταραχή για το ζευγάρι ήταν πολύ μεγάλη με τη φωτιά να πλησιάζει την κατοικία τους.

Η ανάρτηση της συζύγου του Σπύρου Φωκά για την κατάσταση της υγείας της

«Σας ευχαριστώ. Είμαι εκτός κινδύνου. Παραμένουμε στο νοσοκομείο της Κορίνθου», έγραψε η Λίλιαν Φωκά.

Η οικονομική καταστροφή του Σπύρου Φωκά

Πλέον, έχει πολύ λίγους ανθρώπους στη ζωή του, κυρίως την σύζυγό του, Λίλιαν Φωκά και τον κολλητό του, Θανάση Παπαδά. Στο πλευρό του δηλώσει και η Άννα Φόνσου (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για τα προβλήματά του).

Μάλιστα, σύμφωνα με τον περιοδικό "Χάι", ο κολλητός του που είναι και υποψήφιος δήμαρχος Νεμέας, δήλωσε: «Η χαρά του ήταν πολύ μεγάλη μόλις είδε εμένα και την Ειρήνη», ενώ η σύζυγό τους είχε ανέφερε στο παρελθόν:

«Ο Σπύρος πρώτη φορά στην ζωή του έπειτα από επίμονες προσπάθειες πήρε πνευματικά δικαιώματα από τις τόσες ταινίες που είχε παίξει στον ιταλικό κινηματογράφο. Ωστόσο, επειδή χρωστούσε στην εφορία, όλα αυτά τα λεφτά παρακρατήθηκαν. Αποτέλεσμα, να μην έχουμε ούτε ένα ευρώ να ζήσουμε, αλλά και να πληρώσουμε το ρεύμα, οπότε η ΔΕΗ το έκοψε.

Όλα αυτά δημιούργησαν στεναχώρια, δυσφορία και πόνους στην καρδιά στον Σπύρο μου, με αποτέλεσμα να εισαχθεί επειγόντως στο νοσοκομείο. Το ποσό που χρωστούσαμε ήταν 1.500 ευρώ, ωστόσο βάζαμε κάθε μήνα κάποια χρήματα. Όμως η υπηρεσία της ΔΕΗ θεώρησε σωστό να κόψει το ρεύμα. Δεν είχαμε ούτε φως, ούτε ψυγείο, ούτε έναν ανεμιστήρα για να αισθάνεται ο Σπύρος καλά».