Αλήθεια η ψέμα; Τι συμβαίνει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τη σύντροφό του Αλεξάνδρα και το... πρώτο τους παιδί

Τέλος οι φήμες!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Αλήθεια η ψέμα; Τι συμβαίνει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τη σύντροφό του Αλεξάνδρα και το... πρώτο τους παιδί

Αλεξάνδρα Νίκα και Κωνσταντίνος Αργυρός: Μια σχέση που φαίνεται πως προχωράει με πολύ θετικό πρόσημο κι από τις δυο πλευρές, μια φρέσκια σχέση που και οι δυο θέλουν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά...

Πριν από λίγα 24ωρα άρχισε να κυκλοφορεί έντονα - εξαιτίας εξώφυλλου πολύ γνωστού περιοδικού - πως η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι έγκυος για πρώτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, πως θα φέρει στην ζωή σε λίγο καιρό τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον γνωστό τραγουδιστή, το οποίο μάλιστα θα είναι και αγόρι.

Τι ισχύει και τι όχι με την φημολογούμενη εγκυμοσύνη και το «για πρώτη φορά μπαμπάς ο Κωνσταντίνος Αργυρός»

Η αλήθεια είναι πως ούτε εκείνη, ούτε εκείνος έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ότι είναι μαζί. Ωστόσο κάποια πράγματα μιλούν από μόνα τους (δείτε εδώ το βίντεο της Αλεξάνδρας που τραγουδά και χορεύει στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός). Σε πρόσφατη συνέντευξή του, δε, ο τραγουδιστής είχε δηλώσει «Απλά δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, δεν πιστεύω ότι αφορούν κανέναν. Όταν νιώσω άνετα θα μιλήσω, θέλω να είμαι αυθόρμητος. Όταν νιώσω αυθορμητισμό και ειλικρίνεια, θα το κάνω».

Το ψέμα είναι πως η Αλεξάνδρα θα γίνει μαμά! Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το περιβάλλον του ζευγαριού, τόσο από την πλευρά του Κωνσταντίνου όσο κι από την πλευρά της Αλεξάνδρας κάτι τέτοιο δεν υφίσταται! Οι δυο τους είναι πολύ καλά μαζί αλλά δεν τίθεται θέμα εγκυμοσύνης αυτή την περίοδο.

Το καλοκαίρι της Αλεξάνδρας

Η Αλεξάνδρα είναι ένας αρκετά ενεργός χρήστης των social και συγκεκριμένα του instagram οπότε σχεδόν καθημερινά μοιράζεται στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους.