Με σκυμμένο το κεφάλι και φορτισμένη συναισθηματικά - Στο σημείο της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι η Ζέτα Δούκα, 5 χρόνια μετά

Λίγο μετά τον χωρισμό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Με σκυμμένο το κεφάλι και φορτισμένη συναισθηματικά - Στο σημείο της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι η Ζέτα Δούκα, 5 χρόνια μετά

Πέντε ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ξέσπασε η πυρκαγιά στο Μάτι, η οποία κόστισε τη ζωή σε 104 ανθρώπους. Σήμερα, λοιπόν, Δευτέρα 24/7, πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη των θυμάτων και εκεί βρέθηκαν πέρα από τις οικογένειες των αδικοχαμένων, πολλοί διάσημοι για να δείξουν για άλλη μία φορά την θλίψη, αλλά και την συμπαράστασή τους σε γονείς, αδέρφια και φίλους που έχασαν κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο.

Ανάμεσά τους και η Ζέτα Δούκα, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία από το σημείο, ενώ εντοπίστηκε και από την κάμερα του MEGA, με την ίδια να δείχνει φανερά στεναχωρημένη και συγκινημένη.

Η ηθοποιός, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, χώρισε με τον επί δέκα χρόνια σύζυγό της, Μιχάλη Χατζηαντωνά (δείτε εδώ τι συνέβη).

Διαβάστε επίσης: Ζέτα Δούκα - Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Γιατί δεν παντρεύτηκαν ποτέ - Η τελευταία κοινή εμφάνισή τους

Η εμφάνιση της Ζέτας Δούκα στο μνημόσυνο για την πυρκαγιά στο Μάτι μετά τον χωρισμό της

Η εξομολόγηση αγαπημένης ηθοποιού για την φονική φωτιά

Η γνωστή ηθοποιός Τζωρτζίνα Λιώση, μίλησε το πρωί της Δευτέρας 24/07/23, στην camera της εκπομπής του Open, Καλοκαίρι yes, αναφορικά με την καινούργια παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για την τραγωδία στο Μάτι, η οποία την έχει στιγματίσει.

Στην αρχή την συνέντευξης της, η Τζωρτζίνα Λιώση, αναφέρθηκε στις κριτικές που έχει δεχτεί η Λένα Κιτσοπούλου για την παράσταση οι Σφήκες που παρουσίασε στο θέατρο της Επιδαύρου. Η ηθοποιός δήλωσε ότι έχει διαβάσει τα όσα γράφονται για την Κιτσοπούλου, αλλά δεν έχει σχηματίσει την δική της καθαρή άποψη σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα. Ωστόσο, θεωρεί ότι σαν συγγραφέας έχει γράψει σπουδαία πράγματα.

Δείτε επίσης: Οι τελευταίες εξελίξεις για τις φωτιές που καίνε σε ολόκληρη την χώρα!

Ωστόσο, αναφορικά με την τραγωδία που έχει στιγματίσει όλη την χώρα, δηλαδή η πυρκαγιά στο Μάτι, η Τζωρτζίνα δήλωσε ότι: «Δεν ξέρω τι να πω… Νομίζω ότι είναι μία πολύ δύσκολη ημέρα σήμερα, ξυπνάνε τραύματα, ξυπνάνε δυσκολίες. Ήμουν από τα παιδιά που λάτρευα το καλοκαίρι και κάθε φορά και πλέον όσο ζεσταίνει ο καιρός, τρέμω για το τι θα συμβεί πάλι».

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι: «Για μένα, και λόγω της προσωπικής εμπειρίας με τη φωτιά στο Μάτι, είναι ένα τεράστιο τραύμα που κάθε φορά και κάθε φορά, κάθε καλοκαίρι και με κάθε σπίθα, αναζωπυρώνεται και μέσα μας. Και νομίζω σε όλους τους ανθρώπους που έχουν ζήσει κάτι παρόμοιο».

Ακόμα ανέφερε ότι: «Δεν έχω καταφέρει να το διαχειριστώ σε προσωπικό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια. Δυσκολεύομαι αρκετά, έχω κατοικίδια που ήταν εκεί εκείνη τη μέρα. Κι όταν βλέπω τις γάτες μου να παθαίνουν πανικό επειδή μυρίζουν στην ατμόσφαιρα φωτιά, αντιλαμβάνομαι ότι το τραύμα δεν είναι πολυτέλεια του ανθρώπινου ψυχισμού».

Κλείνοντας, η ηθοποιός δήλωσε ότι: «Δεν έχω σταματήσει να πηγαίνω εκεί όπου ήταν το σπίτι μας στο Μάτι. Και πότιζα και φύτευα, εκεί ήταν το σπίτι μου, εκεί μεγάλωσα… Μου ήταν ανυπόφορο να μην ξαναπατήσω εκεί. Με αυτό το μέρος συνδέομαι κυτταρικά».

Δείτε εδώ το βίντεο από την συνέντευξη της: