Σαν γοργόνα κάτω από το νερό με το μικροσκοπικό της μπικίνι - Πανζουρλισμός με την φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τη Μύκονο

Τα like "έπεσαν βροχή"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Instagram / Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού τελείωσαν τα γυρίσματα του My Style Rocks (δείτε εδώ ποια θα την αντικαταστήσει), ξεκίνησε αμέσως τις καλοκαιρινές της διακοπές πηγαίνοντας από τα Κουφονήσια στη Σχοινούσα (δείτε εδώ τον ξέφρενο χορό της σε πανηγύρι με νεαρό άντρα) και πλέον βρίσκεται στη Μύκονο.

Καθημερινά δημοσιεύει στιγμιότυπα από εκεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όμως η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε έχει προκαλέσει αντιδράσεις, αφού τα like είναι αμέτρητα, όπως και τα σχόλια στα οποία την αποθεώνουν.

Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τις διακοπές της στη Μύκονο

Η ίδια ποζάρει κάτω από το καταγάλανο νερό της θάλασσας με το μικροσκοπικό της μπικίνι, σαν γοργόνα και "τρελαίνει" το κοινό της.

«Out of the blue», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάτω από το νερό
Instagram / Ηλιάνα Παπαγεωργίου

4 διατροφικά tips για να αποκτήσεις σώμα για μπικίνι, όπως εκείνη

Διαθέτει αναλογίες μοντέλου και μια ψηλόλιγνη κορμοστασιά χάρμα οφθαλμών. Η Ηλιάνα δεν κάνει αυστηρές δίαιτες πείνας ούτε στερείται τις... γουρουνιές, απλώς φροντίζει να απολαμβάνει τα πάντα με μέτρο και τόσο... όσο. «Πλέον δεν προσέχω τη διατροφή μου, δεν είμαι πια μοντέλο, δεν είμαι υποχρεωμένη να κάνω όλη τη μέρα γυμναστική και να κάνω μια συγκεκριμένη διατροφή. Τώρα θέλω απλά να περάσω καλά, μεγάλωσα κι εγώ. Απολαμβάνω τη ζωή μου», λέει και... φαίνεται. Ωστόσο, δεν ξεφεύγει από μερικούς διατροφικούς κανόνες που έμαθε τον καιρό του μόντελινγκ:

  1. Τρώει κάθε 3-4 ώρες, ενώ καταναλώνει 5 γεύματα τη μέρα.
  2. Συνδυάζει πάντα πρωτεΐνη με σαλάτα – ειδικά το βράδυ.
  3. Δεν μετράει τις θερμίδες που λαμβάνει.
  4. Πηγαίνει στο γυμναστήριο (κάνει Pilates) ή περπατά σε ανηφορικούς δρόμους (στα Κουφονήσια).

Sexy summer looks

Με τέτοιο κορμί... πατριώτη, δεν έχεις να κρύψεις τίποτα! Κι εδώ βρίσκεται το μεγάλο μυστικό της Ηλιάνας που ξέρει να δημιουργεί σούπερ sexy εμφανίσεις στην παραλία χωρίς ωστόσο να είναι προκλητική. Μαγιό με πολλά ανοίγματα και cut-outs, ολόσωμα με βαθύ ντεκολτέ, στενές φούστες που αγκαλιάζουν το σώμα και μικροσκοπικά μπικίνι brazilian τύπου είναι τα αγαπημένα της, που δεν βγάζει από πάνω της όλη τη σεζόν. Το styling είναι το δικό της “στοίχημα” για να αναδείξει μια beachwear εμφάνιση, επιλέγοντας μαντίλια για τα μαλλιά, crop tops με logo αλλά και girly χρώματα που ταιριάζουν στην ηλικία της. Το μεγάλο της ατού; καθόλου μακιγιάζ από τώρα μέχρι το φθινόπωρο, με το μπρονζέ της μαύρισμα και το λαμπερό της χαμόγελο να είναι τα μοναδικά... beauty προϊόντα στο νεσεσέρ της!