Έλληνας επιχειρηματίας παντρεύτηκε γόνο γνωστής οικογενείας στον Πόρο - Το μυστήριο και το γλέντι στην βίλα τους υπό άκρα μυστικότητα

Φωτογραφίες και βίντεο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έλληνας επιχειρηματίας παντρεύτηκε γόνο γνωστής οικογενείας στον Πόρο - Το μυστήριο και το γλέντι στην βίλα τους υπό άκρα μυστικότητα

Μπορεί πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής να παντρεύεται σε λίγες ημέρες και να το μάθαμε από το bachelorette της συντρόφου του (δείτε εδώ ποιος είναι), ωστόσο έγινε γνωστό πως άλλος ένας γάμος πραγματοποιήθηκε ήδη υπό άκρα μυστικότητα στον Πόρο.

Ο λόγος για τον γνωστό επιχειρηματία από τον Παναμά, Σπύρο Σκληρό, και την καλή του, Ιφιγένεια Μαυροκορδάτου Κωνσταντίνου, η οποία είναι γόνος της οικογένειας που έχει στην ιδιοκτησία της τα mall στην Αθήνα και την Λατινική Αμερική.

Ο γάμος του Σπύρου Σκληρού και της Ιφιγένειας Μαυροκορδάτου Κωνσταντίνου στον Πόρο

Οι δυο τους έχουν παντρευτεί ήδη μία φορά, με πολιτικό γάμο στον Παναμά, ένα χρόνο πριν, με τον Θάνο Πετρέλη να έχει φροντίσει για την διασκέδασή τους, ωστόσο την Κυριακή 23/7 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του θρησκευτικού γάμου στο νησί από όπου κατάγεται η μητέρα της νύφης, όπου μάλιστα η οικογένειά της διατηρεί και μια από τις μεγαλύτερες βίλες.

Εκεί πραγματοποιήθηκε άλλωστε το μυστήριο και το γλέντι, δίπλα στη θάλασσα και στο εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού. Αξίζει να σημειωθεί πως για την τελετή ήρθε από την Αμερική ακόμη και ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος, ενώ το παρόν έδωσαν όλοι οι αγαπημένοι τους συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες.

Διαβάστε επίσης: Παντρεύεται γνωστή δημοσιογράφος και το αποκάλυψε στο ''Καλοκαίρι Yes'' - Έδειξε το μονόπετρό της στην κάμερα

Η νύφη είχε επιλέξει ένα πανέμορφο νυφικό, με πέπλο και τρισδιάστατες λεπτομέρειες, όμως στο τραπέζι που ακολούθησε άλλαξε φόρεμα. Ο γαμπρός, από την άλλη πλευρά, φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι με παπιγιόν και χρώμα τριγύρω τους έδωσαν τα λουλούδια και ο στολισμός που είχαν επιλέξει.

Γάμος Σπύρου Σκληρού

Γάμος Σπύρου Σκληρού Ιφιγένειας Μαυροκορδάτου

Γάμος Σπύρου Σκληρού πρώτος χορός

Γάμος Σπύρου Σκληρού στολισμός τραπεζιού