Με φλοράλ φόρεμα και λευκά sneakers - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου σε συναυλία του Κωστή Μαραβέγια

Απλή και όμορφη για τα μάτια του καλού της!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Με φλοράλ φόρεμα και λευκά sneakers - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου σε συναυλία του Κωστή Μαραβέγια

Το βράδυ της Τετάρτης 26/7 ο Κωστής Μαραβέγιας πραγματοποίησε άλλη μία καλοκαιρινή συναυλία στο Θέατρο Άλσος και δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του η μεγαλύτερη θαυμάστριά, αλλά και σύζυγός του, Τόνια Σωτηροπούλου. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και τους απαθανάτισε κατά τη διάρκεια του show.

Όσο ο καλός της, λοιπόν, τραγουδούσε τα κομμάτια του πάνω στη σκηνή ντυμένος με γαλανόλευκο καρό πουκάμισο και ροζ παντελόνι, η ηθοποιός πόζαρε στην κάμερα δίπλα στην Τζένη Μπότση που της έκανε παρέα αυτό το βράδυ, φορώντας ένα ιδιαίτερο φλοράλ φόρεμα, με το ροζ, το κόκκινο και το πράσινο να είναι τα κυρίαρχα χρώματά του, ενώ στα πόδια της φορούσε λευκά sneakers και το μακιγιάζ της ήταν ελαφρύ και απαλό.

Διαβάστε επίσης: Εναλλακτικές διακοπές για Μαραβέγια & Σωτηροπούλου στην Ανάφη - Το λιλά μπικίνι της Τόνιας και οι μοναδικές αναλογίες της

Η Τζένη Μπότση, από την άλλη πλευρά, ήταν ντυμένη σε ασπρόμαυρους τόνους, με λευκή πουκαμίσα, μαύρο σόρτς και μαύρα πέδιλα.

Η εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου σε συναυλία του Κωστή Μαραβέγια

Συναυλία Μαραβέγια

Κωστής Μαραβέγιας

Τόνια Σωτηροπούλου Τζένη Μπότση

Πώς του άλλαξε τη ζωή

Συνέντευξη στο Happy Day έδωσε ο Κωστής Μαραβέγιας, που βρισκόταν σε σειρά περιοδειών τον τελευταίο καιρό. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σπάνια πάθησή του, στις εξαρτήσεις που είχε σαν άνθρωπος, αλλά και στις μεγάλες αλλαγές που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στη ζωή του.

Μπορεί να συζήτησε και για το πιθανό του μέλλον στην τηλεόραση, ωστόσο προς το παρόν φαίνεται συγκεντρωμένος στις συναυλίες του, μετά από τις πολύ όμορφες διακοπές που πέρασε με τη σύζυγό του Τόνια Σωτηροπούλου.

«Ζορίστηκα με τις πολλές κάμερες, το κοινό και τον ανιματέρ. Η έκθεση στον κόσμο ήταν μια μεγάλη χαρά. Δεν αποκλείω να ξανακάνω τηλεόραση, στην παρούσα φάση όμως έχω ανάγκη τις συναυλίες. Δεν θα ήθελα να με δω πάλι σε ένα πλατό. Η παρουσία μου στην ΕΡΤ ήταν ωραία, θετική. Η συνεργασία έληξε, μπήκε σε μια παύση. Έκανε τον κύκλο της» είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Η λεύκη είναι ένα χαρακτηριστικό που έχω ως άνθρωπος. Αυτό είναι κάτι που δεν χρειάζεται κάποιος να το κρύψει ούτε να το διατυμπανίσει. Απλά φαίνεται και ό,τι φαίνεται είναι καθαρό, ειλικρινές και όμορφο. Τα τελευταία 8 χρόνια δεν έτρωγα κρέας, σποραδικά και αραιά μόνο. Τρία χρόνια είμαι βίγκαν, τα έκοψα όλα τα ζωικά μέσα σε μια ημέρα, όπως και το αλκοόλ. Αισθάνομαι πολύ καλά!» αποκάλυψε ο Μαραβέγιας.