Ο Άκης Παυλόπουλος: «Αυτό περιμέναμε πως και πως» - Τίτλοι τέλους για την εκπομπή Σήμερα

Ώρα για καλοκαιρινές διακοπές

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Ο Άκης Παυλόπουλος: «Αυτό περιμέναμε πως και πως» - Τίτλοι τέλους για την εκπομπή Σήμερα

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος της εκπομπής του ΣΚΑΪ, ΣΚΑΪ Σήμερα, Άκης Παυλόπουλος, το πρωί της Παρασκευής 27/07/23, αποχαιρέτησε και εκείνος με την σειρά του, τους τηλεθεατές του, προκειμένου να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές, ώστε να επανέλθει την καινούρια σεζόν έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες του (δείτε εδώ την αποκάλυψη του Άκη Παυλόπουλου για τον τηλεοπτικό του μέλλον και την Ντόρα Κουτροκόη).

Πως αποχαιρέτησε ο Άκης Παυλόπουλος τους τηλεθεατές του

Ο Άκης Παυλόπουλος, στο κλείσιμο της εκπομπής του για φέτος, δήλωσε ότι το περίμενε πως και πως, γιατί θέλει και ο ίδιος να ξεκουραστεί. Ωστόσο, ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό του, ότι θα βρίσκεται ξανά κοντά τους στις 28 Αυγούστου.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος δήλωσε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής τα εξής: «Βάλε το καλοκαιρινό φόντο. Αυτό περιμέναμε πως και πως. Σήμερα μία και καμία, όχι μόνο για εμάς. Ο Δημήτρης έχει φύγει ήδη εδώ και μία εβδομάδα και ξεκουράζεται, φεύγουμε κι εμείς, φεύγουν κι οι επόμενοι. Φεύγουμε ομαδικώς σήμερα να πάμε να πάρουμε μία ανάσα. Από εμάς καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, να είστε προσεκτικοί».

Κλείνοντας ο Άκης Παυλόπουλος είπε ότι: «Ραντεβού στις 28 Αυγούστου και θα είμαστε όλοι στη θέση μας. Καλή σας ημέρα κι ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα:

Η εξομολόγηση του Άκη Παυλόπουλου

Ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος, το πρωί της Τετάρτης 26/07/23, μίλησε στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, στο ΣΚΑΪ Σήμερα αναφορικά την πτώση του Canadair στην Κάρυστο, αλλά και για το πόσο δύσκολο είναι το συγκεκριμένο επάγγελμα. Ο ίδιος μάλιστα αποφάσισε να μοιραστεί στον αέρα της εκπομπής την προσωπική του εμπειρία.

Ο Άκης Παυλόπουλος, αναφέρθηκε στον πατέρα του, αλλά και στα παιδικά του χρόνια, όπου όπως δήλωσε χαρακτηριστικά τα πέρασε μέσα στην Πολεμική Αεροπορία. Ο ίδιος τόνισε, ότι οι Ιπτάμενοι, δεν κάνουν αυτή την δουλειά ούτε για τα χρήματα τα οποία παίρνουν, καθώς αυτά είναι ελάχιστα, αλλά ούτε και για λούσα και την δόξα. Ο λόγος που κάνουν αυτή την δουλεία είναι το γεγονός ότι είναι ταγμένη σε μία συγκεκριμένη αποστολή την οποία καλούνται να υπηρετήσουν μέχρι τέλους (δείτε τι δήλωσε ο ο εικονολήπτης της ΕΡΤ για την πτώση του Canadair).

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά τα εξής: «Συγγνώμη για την αυτοαναφορά. Επειδή είχα την τιμή να μεγαλώσω από έναν τέτοιο άνθρωπο και να μεγαλώσω στα υπόστεγα της Πολεμικής Αεροπορίας, έμαθα ότι η πουλάδα στο στέρνο είναι τα πάντα. Είναι όλη μας η ζωή. Παιδιά η νοοτροπία αυτών των ανθρώπων, η συντήρηση, το πόσο ταγμένοι είναι στην αποστολή τους, είναι πρωτοφανές. Δεν μπορεί να περιγραφεί, αν δεν είσαι ένας από αυτούς. Δεν μπορείς να τους καταλάβεις».

Κλείνοντας, υπογράμμισε ότι: «Είναι πολύ εύκολο να πούνε ότι δεν παίρνουμε πολλά λεφτά. Παίζουμε την ζωή μας κορώνα γράμματα. Σηκωνόμαστε από τη βάση μας και πέφτουμε στην πρώτη γραμμή στη φωτιά για να τη σβήσουμε. Γιατί το κάνω;. Αν δεν το αγαπώ αυτό, δεν μπορώ να το κάνω. Δεν πάω ούτε για δόξα, ούτε για τιμή, ούτε για λούσα, ούτε για κοσμικές παραλίες, για τίποτα από αυτά. Πάω για την αγάπη μου για αυτήν την αποστολή. Είναι μια άλλη κατηγορία ανθρώπων αυτά τα παιδιά, μια άλλη πίστα».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο: