Ιωάννα Μαλέσκου: «Τι ωραίο που στενεύει ο κύκλος, ποιοι είναι κοντά σου...» - Η εξομολόγησή της

«Ωραία η αίσθηση να πατάς γερά στη γη...»

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή : NDP
Πηγή : NDP

Η γνωστή παρουσιάστρια, η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία τον τελευταίο καιρό διανύει την καλύτερη περίοδο της ζώης της, καθώς πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της, τον Κωσταντίνο Δανιά. Επιπλέον, το ζευγάρι αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με την κορούλα τους (δείτε εδώ επίσης την αποκάλυψη της Ιωάννας Μαλέσκου για τον θρησκευτικό γάμο με τον Κωνσταντίνο Δανιά).

Η Ιωάννα Μαλέσκου, το απόγευμα της Πέμπτης 27/07/23, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογιαριασμό στα social media, με μία μακροσκελή λεζάντα, όπου μέσα από την οποία καταλαβαίνουμε ότι η παρουσιάστρια έχει κάνει αρκετές αλλαγές στην προσωπική της ζωή το τευλευταίο διάστημα. Όπως υπογράμμισε και η ίδια πάντα το καλοκαίρι ξεκαθαρίζουν τα πράγματα στην ζωή της.

Το ''ξεκαθάρισμα λογαριασμών'' της Ιωάννας Μαλέσκου

Η ίδια στις φωτογραφίες που ανέβασε, φαίνεται πως είναι πιο ήρεμη και πιο όμορφη από ποτέ. Η λεζάντα η οποία συνόδευε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram, έγραφε τα εξής: «Τι ωραίο που στενεύει ο κύκλος. Ποιοι είναι κοντά σου, ποιοι δεν ήταν ποτέ. Τι έχει αξία. Πού δίνεις προτεραιότητα».

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι: «Ωραίο πράγμα ο χρόνος. Όλα τα βάζει σε μια σειρά. Πρώτα μέσα μας και μετά (ευτυχώς) γύρω μας. Εντυπωσιακό το πώς κάθε καλοκαίρι στη μέχρι τώρα ζωή μου, ξεκαθάριζαν πολλά. Πάντα με άγχος και λαχτάρα. Τώρα πια, με μια ηρεμία, σιγουριά και πληρότητα».

Τέλος η Ιωάννα Μαλέσκου τόνιζε τα εξής :«Ωραία η αίσθηση να πατάς γερά στη γη.. και πότε πότε να ''πετάς και στα σύννεφα''. Ευτυχώς για μενα, το ''ροζ συννεφάκι'' μου δε με άφησε ποτέ να… πέσω (έξω)».

Δείτε εδώ την ανάρτηση της:

Η αποστομωτική απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου σε σχόλιο στο Instagram

Όλα τα γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz (και όχι μόνο) λόγω της έκθεσης δέχονται πολλά αρνητικά σχόλια από αγνώστους. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην Ιωάννα Μαλέσκου όπως αποκάλυψε με μια ανάρτηση της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δέχτηκε μήνυμα από χρήστη της εν λόγω πλατφόρμας ο οποίος σχολίασε την ενδυμασία της για να βγει από το σπίτι για να κάνει κάποιες δουλειές. Η απάντηση της ωστόσο ήταν άμεση και αποστομωτική.

Της είπε πως δεν πρέπει να βγαίνει χύμα έξω από το σπίτι της, ωστόσο η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε πως νιώθει καλά και μέσα της και έξω της.

«Οκ ωραία παρουσία γλυκιά... αλλά έτσι μόνο μέσα στο σπίτι... χάλια πολύ χύμα» της έγραψε χρήστης του Instagram.

«Ωωωω ευτυχώς που μου το είπες αγαπητέ non follower, να πάω πρώτα κομμωτήριο. Να βαφτώ και να φορέσω κάτι πιο αμπιγιέ για να βγω από το σπίτι», απάντησε μέσω story η Ιωάννα Μαλέσκου (δείτε φωτογραφία από το σπίτι της).

Ωστόσο δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού σε νέα της ανάρτηση έγραψε «Σε συνέχεια του προηγούμενου story, με αυτή τη εμφάνιση δεν πας πουθενά. Και όμως πήγα (συγγνώμη αν σε σοκάρω ξανά αγαπητέ non follower) και είχα ωραία πράγματα να μοιραστώ (σίγουρα όχι τι φορούσα). Παρεπιμπτόντως ένιωθα και νιώθω καλά με τον εαυτό μου και μέσα και έξω από το σπίτι. Εσύ;».

Ιωάννα Μαλέσκου Instagram